tiistai 24. marraskuuta 2015

Tahtoo kosmetiikkajoulukalenterin!

Miksi, oi miksi olen tämän asian kanssa niin myöhään liikkeellä?? Eihän niitä edes enää saa kun kaikki on loppuunmyyty! Mistä puhun? No sellaisista ihanista joulukalentereista jotka sisältää jotakin kosmetiikkaa. Frutti Di Mutsin blogista taisin ensimmäistä kertaa bongata sellaisen, kuinka olenkaan voinut olla tällaisessa pimennossa ja nyt auttamattomasti myöhässä. Aijai. Kävin sitä Kicksin kalenteria kysymässä Oulun Ideaparkin myymälästä, mutta ei oota möivät. Nyyh. Loppuunmyyty kaikkialta.Aloin etsimään hieman lisää tietoa näistä ihanuuksista ja voi iiik millaisia kalentereita olisikaan ollut mahdollista ostaa, mutta jokainen kiva= loppuunmyyty. Osaa kalentereista voi jo ennakkotilata ensi vuodelle :O en ehkä kuitenkaan ihan niin hullu ole että maksaisin jo etukäteen vaikkapa 98,45 euron arvoisen Lookfantasticin kalenterin. Nämä kalenterithan sitten tosiaan maksaa melko paljon, mutta esim. jos jonkin tietyn merkin kalenteri maksaa vaikkapa 60 e, se saattaa sisältää tuotteita 160 euron edestä. Nam. Suomesta ei vaan löydy juuri yhtään tällaista kalenteria paitsi se Kicks (korjatkaa jos olen väärässä) mutta muissa maissa nämä ovat melkoinen hitti, ja tuokin yllä oleva kalenteri myytiin loppuun 48 tunnissa. Melkoista bisnestä, siinä olisi markkinarako tännekin...
Meillä oli sisareni kanssa lapsena äidin tekemät ihanat kankaiset kalenterit joissa oli 24 pussukkaa joista löytyi jokin ylläri, oli aina jännittävää avata päivän "luukku". Hyvää vaihtelua perinteiselle suklaakalenterille. Tuli mieleen että tällaisenhan voisi toteuttaa vaikkapa ystävän kanssa siten, että molemmat kokoaa toisilleen kalenterin esim. jonkin tietyn merkin kosmetiikkatuotteista joista tietää ystävän pitävän, ja voihan siinä olla muutakin kuin kosmetiikkaa. Tulevalle joulukuulle ei vaan kyllä itse enää kerkeä tehdä :(Täytyy olla näissä kalenteriasioissa ensi vuonna jo lokakuussa skarppina niin jospa saisi itsekin jonkun mieluisan. Helmille ajattelin käydä Stockalta tämän Brion kalenterin kun on kanta-asiakastarjouksessa, mutta Verkkokaupassa näytti olevan vieläkin edullisempi (19,90). Nekin vaan oli loppuneet, höh.Onko sinulla joulukalenteria, millainen? Onko mielestäsi typerää jos aikuisella on oma kalenteri? ;)
14 kommenttia:

 1. Mulla on perinteinen suklaakalenteri ja sitten tulossa toiselta bloggaajalta itse kasattu kalenteri jota odotan innolla.Tehtiin siis vaihto et molemmat kasaili toisille tietyllä budjetilla kalenterit =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en syö nyt herkkuja joten tänä vuonna jää suklaakalenteri väliin, mutta kai se arpakalenteri ainakin täytyy ostaa. No niin vau, sä oot jo toteuttanut ton idean! :) pistähän sitten blogiin juttua siitä.

   Poista
 2. Itse tilasin essencen kosmekalenterin, itselle eka sellainen. Vielä parit raaputettavat kalenterit pitää ostaa, ne kuuluu jo perinteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täytyy tyytyä tänä vuonna raaputettaviin, tosin saattaahan sieltä tulla semmoinen potti että pesee mennen tullen kaikki kosmetiikkakalenterit ;)

   Poista
 3. Tuollaisen kosmetiikkakalenteri voisin minäkin ottaa, upea idea ☆☆

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi miten hyvä idea ensi vuotta ajatellen tuo kaverin kanssa vaihtojuttu! :)
  Ihan loistoidea!!
  Sillon kun kävin Kicksistä ostamassa omani, niin sinne jäi 2-3 kalenteria. Et aika nopeesti ne myytiin loppuun. Toivottavasti ensi vuonna olisivat varautuneet paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy alkaa vuoden päästä jo hyvissä ajoin suunnittelemaan sitä jonkun kaverin kanssa :)

   Veikkaan että huomaavat miten suosittu sellainen kalenteri on ja tulee enemmän myyntiin. Valitettavasti usein myös hinnat nousee kun kysyntää on enemmän...

   Poista
 5. Myöhässä ollaan...oispa ollut ihana tuollainen kalenteri....Ihanaa viikon jatkoa ♡

  VastaaPoista
 6. Hih, hih, mulla on kolme kalenteria plus kynttilä. Partiolaisten adventtikalenteri, äitin tekemä tulitikkuaski yllätyskalenteri ja kätyrit kalenteri. Ai niin, on mulla suklaakaenterikin, mutta se on vain koristeena kauniin kuvan takia. Suklaata kun en syö. Kynttilästä poltetaan puolestaan päivä kerrallaan pois, niin näkee konkreettisesti miten joulu lähenee. :)

  VastaaPoista
 7. Me ostettiin tuo Brion kalenteri E:n veljen lapsille ja E:n kummipojalle muovailuvahakalenteri. Vähän vaihtelua suklaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekki näin Tokmannilla sellaisen muovailuvahakalenterin, mutta luulempa että ne vahat ois päätyneet Helmin suuhun...

   Poista