maanantai 16. marraskuuta 2015

Pluskokoisen mekkopohdintoja talven juhliin

Sitä kun on ns. pluskokoinen niin ei vaatteiden löytäminen ole aina itsestäänselvyys, saati sitten juhla-asujen. Muutamat juhlat on tässä tiedossa, ja täytyisi löytää sopivaa päällepantavaa. Jotakin löytyy omastakin vaatekaapista jo valmiiksi, mutta ei kai sitä aina jaksa samoja ryysyjä pukea. Ristiäisiin löysin asun Zizzistä, jossa on hyvin istuvia vaatteita meille isokokoisillekin. Oli vieläpä puoleen hintaan tuo alla oleva mekko (ovh 70-80 e).


Ihanan ystäväni polttareita vietettiin viikonloppuna, täytyy sanoa että oli kyllä huikea päivä! Oli köydellä laskeutumista tornista, limusiinia ja muuta mukavaa. Tiedossa on siis häät talvella (sain kunnian olla kaaso!) ja täytyy löytää kiva juhlamekko. Siitäkin saisi kehitettyä itselleen stressin aiheen, mutta ei tässä hätiä mitiä kun olen iskenyt silmäni muutamaan potentiaaliseen vaihtoehtoon Zalandon mekko-osastolla. Muitakin vaihtoehtoja olen käynyt läpi ja nettikauppoja on pilvin pimein, mutta näihin tykästyin eniten:


Mekon täytyy tuntua mukavalta päällä, sitä kuitenkin pidetään lähes koko päivä. Näistä jokin se ehkä on, mutta mikäs noista vaihtoehdoista on eniten teidän mieleenne ja sopisi häihin asuksi? Jos tuleva morsian lukee tätä voisi antaa itsekin oman mielipiteensä ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se oli ihan ensimmäinen jonka bongasin, mutta vaatisi ehkä seurakseen boleron. Toisaalta siinä on kaunis selkämys myös...hmm vaikeeta!

   Poista
 2. 10. ja 11. ovat mun lemppareita, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin tuon 11. kohdalla onko musta liian synkkä, mutta onhan siinä hopeistakin :)

   Poista
 3. Tosi vaikea sanoa, kun on monta hyvää! Kivaa päivää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, haluaisin kaikki mutta ei ehkä ihan raski ostaa :D..

   Kiitos samoin sinulle mukavaa tiistaita :)

   Poista
 4. Mä ajattelin ihan ekana 9, koska väri. Ei mustaa häihin tai varsinkaan jos on kaaso, mulla tämä sama ongelma tulee olemaan ehkä ensi kesänä kun hyvä ystäväni menee naimisiin ja en oo itse koskaan vielä ollut häissä ..
  Oon myös erittäin nirso vaatteiden suhteen, johtuen koosta tietenkin kun ei se hennesin 42 pikkujoulumekko vaan mene päälle (kuvainnollisesti!) niin ei mene :D Ehkä joku päivä mahdun ..
  Laita ihmeessä kuvaa kun oot saanut mekon ostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kyllä kaunis, mutta sitten ajattelin oiskohan vähän liian kesäinen jotenkin...? Kyllä tästä saattaakin tulla vaikeaa :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Yks mun oma lemppari oiskin tuo 1 ja vitosessakin on kaunis väri... :P oispa vielä mun kokoa jäljellä!

   Poista
 6. Vau ihania mekkoja, enkä tietenkään osannut päättää yhtä lempparia :D 3,8,11 olivat kaikki ihania, mutta ehkä en kuitenkaan laittaisi häihin mustaa joten 3 tai 8 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu päätin että se musta on liian synkkä häihin vaikka muuta koristusta olisikin.

   Poista
 7. Kakkonen. Siihen joku huivi tai bolero.

  VastaaPoista
 8. Numero 11 on mun lemppari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kaunis, mutta tulin siihen tulokseen että se sopii paremmin muihin juhliin kuin häihin :)

   Poista
 9. Ehdoton suosikki kaikista on tuo nro 2. Tosi kiva malli ja sopis hyvin talveen, kun on vähän viileään päin tuo sävy. Minun blogin puolella on nyt haastetta sinulle. Olisi kiva kuulla sinun vastauksia kysymyksiin. Saa käydä katsomassa http://sallatime.blogspot.fi/2015/11/11-totuutta-ei-tehtavaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tosiaan kyllä sopisi talven juhliin kun tuo sävy on sellainen. Kiitoksia haasteesta, käympä katsomassa!

   Poista
 10. 4, 8 tai 11, jos viimeisen saa jonkun muun värisenä. :)

  VastaaPoista