tiistai 9. kesäkuuta 2015

Tuhkimonlinna ja poneja


Sisäinen lapsi pääsi minussa taas valloilleen kirpparilla. Minun ei pitänyt ostaa mitään, vain järjestellä oma pöytäni. Muuutta, pitihän se pikku kierros tehdä, ja yhdestä pöydästä löytyi niiiiin legendaarisia leluja että!


Tällaista aina pienenä toivoin lahjaksi mutta en saanut. Parilla kaverilla oli tämäntyylisiä, ellei jopa samaa linnaa ja oli se mukava leikkiä. Pohjassa on vuosiluku 1996, ja tämä on kyllä uudenveroinen. Kun löysin tämän siitä pöydältä, yritin turhaan etsiä hintaa, se oli tainnut tippua. No menin kassalle, ja sieltä pyysin soittamaan myyjälle että hinta tarkistetaan. Koko ajan mielessä toivoin, että vastaa vastaa, aina ei nimittäin tavoiteta myyjää. Mietin myös, paljonko olisin valmis tästä maksamaan, ehkä kympin...? No oli iloinen yllätys, kun myyjä kertoi hinnan: 4,50 e! 


Olin aivan täpinöissä. Latasin kuvan eilen Äityleihin, ja siellä on noussut kunnon keskustelu kun monella on tämä lapsena ollut ja se on ollut ihan ykköslelu :) pari tyyppiä latasi jopa vanhoja valokuvia jossa leikkii tällä.



Pitäisi aukaista pohja ja katsoa millaset patterit pitää olla, tähän tulee kuulemma valot tuonne torneihin ja kun kello lyö 12 kuuluu ääni, iiih! Kuulin äityleistä että tällaisia linnoja on myös muita, esim. Kaunotar ja hirviö, Aladdin jne. Oii mistähän ne sellaiset vielä löytyisi!


Tuo laatikko jossa oli nuo ukkelit oli vähän jumissa, ja kuvien oton jälkeen otin veitsen avuksi ja sain pelastettua vielä pari ukkelia/akkelia tuolta välistä. Veikkaan että kaikki hahmot on tallella, sen verran hyvin pidetty tämä lelu on. Osaako joku kertoa mitkä kaikki hahmot tuohon kuuluu?




Nämä ihastuttavat My Little Ponyt oli samassa pöydässä, 4,50 euron kappalehintaan. Vähän kirpaisi, mutta olen etsiskellyt näitä. Vaikka ne ei ole niitä 80-90-luvun superhimoittuja poneja, on nuo kuitenkin vuodelta 2002 jolloin ovat vielä "ponimaisemman" näköisiä kuin ne nykyponit. Tykkään! Missähän minun ja systerin ponit on joilla lapsena leikittiin?


En malta millään odottaa että Helmi kasvaa jo sen verran että päästään näillä leikkimään :D kyllä siinä tovi vielä vierähtää...






13 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä ja ovat varmasti helmin mieleen.Minustakin noi vanhat ponit kauniimpia kuin nykyään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän jo näytin sille poneja mutta meinaa vielä hiukset eksyä suuhun :D

      Poista
  2. Ihanat löydöt! Tyttärellä oli lapsena tuo tuhkimo linna. Nyt se on varastossa odottelemassa, jos joskus meidän sukuun tulisi pieni prinsessa sillä leikkimään :)

    VastaaPoista
  3. Oi, oi, ihan mahtavia löytöjä! <3
    Ei ole nykyponit kyllä mistään kotoisin. Liian laihoja. Nuo nyt vielä ovat kauniita.
    Enpä ole sellaista Aladdinin tai Kaunottaren ja Hirviön linnaa nähnyt koskaan. Enkä kyllä tätäkään, mutta sellain ois kiva saada kokoelmiin. Kaunotar ja Hirviö,kun on yksi lempielokuvistani ja Aladdin heti perään toisena. Tuhkimo on myös ihastuttava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lempidisneyt on Pieni merenneito (alkuperäisellä Arielin äänellä), Leijonakuningas, Kaunotar ja hirviö sekä Aladdin :)

      Poista
    2. Pieni merenneito on kyllä myös tosi ihastuttava. :)

      Poista
  4. Ooh täällä linna vielä tarkemmilla kuvilla. <3 Teillä kaikki hahmot ja kaikki ja pakahdun noista kurpitsavaunuista. <3 Meillä vain muutama tyyppi. Oletko muuten saanut linnaan valot, voisi toimia yövalona. Tosin eihän ne patterit kauaa kestä. :) Aivan mahtava löytö ja luulenpa että olen omistani maksanut 10-15e kpl eli aivan mahtava löytö. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä, täytyy avata se luukku ja kattoa millaiset patterit pitää olla :)

      Poista
  5. Hei meillä on muuten myös Aladdin linna ja se on aivan erilainen, oranssi ja sellainen matalampi. Mutta hih taitaa kaikki linnat meiltä löytyä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, jospa mä löytäsin myös ne puuttuvat joskus!

      Poista
    2. Aivan ihana. Ei ole koskaan tullut itselle missään vastaan. Harmistus. Kirpputorit on kyllä niin parhaita. On aina se pienoinen jännitys, että löytyykö mitään vai ei.

      Poista
  6. Ihana linna vaikka näin vanhalle ei tuosta mitään lapsuusmuistoja tulekaan mieleen :-)

    VastaaPoista