maanantai 8. kesäkuuta 2015

Inhokkihommat tehty

Jo pidempään blogiani lukevat varmaan tietää, ettei siivoushommat ja varsinkaan ikkunanpesu ole koskaan ollut mun lempipuuhaa. Kyllähän ne perusjutskat hoituu mutta kuuraus ja sen semmoinen jätetään kyllä ihan viime tippaan, ei meistä kumpikaan ole himosiivoojia eikä tartte kyllä ollakaan, me viihdytään kodissamme vaikkei lattiat ja pinnat aina kiillä ja sehän se on tärkeintä.


Mutta kas kummaa, ihmeellisesti alkoi se ikkunanpesukin maistumaan kun saatiin testiin Nilfisk Smart-ikkunanpesuri! Kun se saapui, meinasi miehen kanssa oikein tappelu tulla että kumpi kerkiää ensin pestä :D no mies kerkesi. Hieman kyllä harmittaa kun en kerinnyt ottaa ennen-kuvaa noista ikkunoista... Voin kertoa, että lähti niistä melko likainen vesi. Kröhöm, täytyy myöntää, että emme ole tätä aiemmin vielä kertaakaan pesseet ikkunoita täällä asuessamme, ja ollaan asuttu ensi syksynä jo kaksi vuotta :D mitenniin laiskoja??Tuo akkukäyttöinen vehje on aikuisten oikeasti kätevä. Ennen vanhaan kun jossain olen ikkunoita pessyt tuskailin kun niitä raitoja jää, hnngh. Tuolla kun vetelee on se leikintekoa eikä niitä rantuja jää, jos vain pitää laitteen oikeassa kulmassa. Eka kertaa testatessa sen huomasi jos ei pitänyt sitä napakasti ja suorassa ikkunaa vasten. 


Siinähän kävi sitten niin että niitä pintoja alettiin oikein etsiä jotka seuraavaksi puhdistetaan: saunan ovi, peilit, mikron peilipinta... ja minäkin sain välillä oman vuoroni. Tuote kun on ladattava, niin yhtäjaksoinen käyttöaika oli n. 25 minsaa. On se yhtä juhlaa ;)

Muutenkin sain parin päivän ajan huokaista, käytin kaksi joululahjaani. Äitiltä saatiin siivouslahjakortti, siis sellainen että hän tulee joskus keväällä/kesällä meille siivoamaan :) kaavailin jo hänelle tuota ikkunanpesua, mutta kerettiin tosiaan nuo pari ikkunaa jo pestä mutta jäi äitillekin vielä muutama ikkuna. Porukoilla on myös se pro aqua-imuri vai mikä se on, niin sillä hän pesi meidän sohvat ja maton. Vau mikä muutos! Ja hyiii sitä pölyn määrää siinä vedessä :O ei sitä oikein tavallisella imurilla imuroitaessa huomaa, eikähän se ole niin tehokaskaan. Mukava oli kun oli piika, voisin ottaa äitin tänne useamminkin siivoilemaan ;)

Toinen käyttämätön joululahja oli jalkahoito hieronnalla, jonka sain V:n porukoilta. Aivan ihana oli päästä hemmoteltavaksi, jalkahoidossa kun se hierontakin eroaa tavallisesta hieronnasta siinä että se ei käy kipeää vaan nytkin meinasin nukahtaa hoitajan käsittelyssä. Kaupan päälle vielä ihkun pinkit kynnet, jee!7 kommenttia:

 1. Ikkunanpesu, argh! Sepä siellä kotona odottelee kun pääsen kuntoutuksesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla melko monella ajankohtainen asia :) täytyy varmaan itelläkin vielä uusiksi tuolta ulkoa pestä, kun se pahin siitepölykausi alkaa.

   Poista
 2. Yyyh, ikkunat on pesemättä mulla.. Voi olla, että oon laiska enkä jaksa tänä kesänä pestä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla vehkeellä se on leikintekoa ;D toki ihan ite pitää aukoa ne ikkunat ja sekin on välillä hieman viheliäistä jos ne sisäikkunat ei meinaa kunnolla aueta...

   Poista
 3. Ikkunanpesu olis ajankohtaista meilläkin

  VastaaPoista
 4. Voi pliis!! Mäki haluan tommosen <3 Ikkunanpesu on ällöttävää puuhaa ja yleensä meillä iskä hoitaa sen homman (raukkis <3 ), mutta tommosella ihanuudella minäkin voisin alkaa pesupuuhiin :D

  t.Nadja/Napsahduksia

  VastaaPoista
 5. Meillä on Kärcherin ikkunanpesin, mutta vaikka sillä homma sujuu sukkelaan, niin ei se silti mitään lempipuuhaani ole. Kertaalleen tänä keväänä jo olen pessyt ikkunat ja varmaan pitää ainakin osa pestä uudelleen kunhan nämä siitepölykaudet ( koivu ja mänty) ovat ohitse.

  VastaaPoista