lauantai 6. kesäkuuta 2015

Rompepäivät

Jo perinteeksi on muodostunut meidänkin perheellä rompepäivillä käyminen. Tänään ne taas oli, Oulun Automuseolla. Porukkaa oli kuin pipoa, onneksi ei menty autolla vaan vaunuiltiin/minä ajoin pyörällä, kotoamme on melko lyhyt matka sinne. Myyjiä oli aiempaa vähemmän, ja tuntuu että samat tavarat siellä pyörii kuin aina. Hinnat on niin korkeita, että vuosikausia niillä myyntipöydillä varmasti pysyy se tavara niillä hinnoilla. Kuluneet peltirasiatkin pari kymppiä. Muumiastioita ei näkynyt kuin yhdessä pöydässä, sekin vanhan lastenastiaston kuppi. Ei minulla sitä ole mutta muutenkin nyt olen niitä myynyt hieman eteenpäin. Tällä viikolla möin iloinen perhe-kannun hintaan 270 e. Sillä sai pari vähän isompaa laskua maksettua. Kohta laitan myyntiin pari lautasta. En kuitenkaan siis kokonaan luovu keräilystä, kyllä niitä tuolla vitriinissä on ja haluan uutuudet ym. saada sinne mutta joitakin nyt vaan on pakko tässä elämäntilanteessa realisoida.

Jotain pientä olisi voinut ostaakin, mutta ei oikein ollut mitään sellaista joka olisi ollut pakko saada. Vanhoja duploja siellä oli, niitä vähän yritin tingata mutta en sitten raskinut ostaa kun ei myyjä tullut hinnassa alaspäin. Eipä sieltä tarttunut matkaan mitään, hyvät lettukahvit/pillimehut juotiin. Kyllä siellä vierähti aikaa, 7 euron sisäänpääsymaksulla pääsi myös itse museon puolelle katsomaan vanhoja autoja. Kerran aiemminkin olen siellä käynyt, ja hienoja pelejä on. Voisin kelpuuttaa sieltä itselleni parikin yksilöä jos vaan kierisin rahassa...

Alla hieman rompepäivien kuvasatoa.

Varmaan tulee tässä kesän päälle käytyä muuallakin rompepäivillä. Käyttekö te/oletteko käyneet?8 kommenttia:

 1. Ei täällä ol semmosia.
  Tuolla automuseossa ois kvíva käydä. :) Paljos lettukahvit maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne taisi olla 3 euroa, itse en kahvia juo mutta mun pillimehu ja lettu kustansi muistaakseni 1,50.

   Poista
 2. Kivoja kuvia :) Joskus on tullut Rompepäivillä käytyä, mutta hinnat ovat tosiaan niin kovat, että eihän sieltä mitään raaski ostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu että vuosi vuodelta ne hinnat nousee, ihan romutavarasta.

   Poista
 3. Rompepäivillä on kiva käydä vaikka vain katselemassa kaikkea :-)

  VastaaPoista