perjantai 5. kesäkuuta 2015

Mama Isabellen loppuunmyynti, vink vink!

Mammavaatteisiin erikoistuneita nettikauppoja etsiessäni törmäsin Mama Isabelleen, jossa on hurja loppuunmyynti. Ei siellä pelkästään äitiysvaatteita ole, vaan myös leluja, lasten tarvikkeita ja vaatteita. Äitiysvaatteita kun ei käytetä kovin pitkään, mielelläni ostankin niitä tarjouksesta. Sain valita pari vaatetta, ja nämä ihanuudet tuli:


Mothers En Voguen Chelsea-raitamekko. Tuossa on kätevä tuo imetysratkaisu, nostetaan vaan tuota resorikangasta ja vedetään päällyskangasta sivuun. 


Mekko pääsi heti testiin, lähdettiin Helmin kanssa kirppiskierrokselle ja minulla välillä niiiin hiki kaikesta kantamisesta ja roudaamisesta, mutta mekko oli onneksi nopeasti kuivuvaa ja hyväntuntuista matskua niin olokaan ei ollut epämukava. Kasvava masu myös mahtuu tuohon hyvin.

Toisena tuotteena valitsin Noppies Maternityn Jade slimfit äitiysfarkut. Vähän arpoin tuota kokoa, joten otin suuremmat. On minulle tällä hetkellä vähän isot, mutta kasvaahan se maha tuosta ja vyön voi laittaa jos meinaa tippua. Tykkäsin tuosta joustokappaleesta joka on sivulla eikä erillisenä kaistaleena niinkuin monissa muissa äitiyshousuissa. Chelsea-mekko löytyy täältä ja farkut täältä

Myös lastenhuoneeseen löytyy vielä kivoja tuotteita, kuten esim. mobilet pinnasänkyyn. 

Käykäähän tsekkaamassa tarjonta, noissa mammavaatteissa osassa ainakin näkyi vielä olevan hyvin kokoja jäljellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti