perjantai 21. helmikuuta 2014

Mihin nämä kaikki mahtuu...

Taas löytöjä. Löydöt teen kahdelta tai kolmelta vakikirppikseltä, ja siellä käynti on aina yhtä terapeuttista. Mukaan ei vaan saisi tarttua niin paljon tavaraa... Ainakaan mieheni mielestä. Eli siis piilotan häneltä nykyiset löytöni ;)

Aivan ihana, 100 % kotimainen tuote (pisteet siitä!), Second chancen Nancy-neulosmekko. Täytyi ihan googlettaa tuo merkki ja katsoa lisää, oli muitakin upeita luomuksia siellä ja taattua kotimaista laatua. Tuotteesta sanottua: Materiaalina ihanan ylellinen tencel (96% lyocell, 4% elastaani) joka viilentää ihoasi kuumalla. Kesää odotellessa siis, sitten testataan tuotteen viilentävyys ;) Hinta kyllä hieman kirpaisi, 10 euroa... Verkkokaupassa näkyy alessa tämän hinta olevan reilu 87 e, normihinta 125 e.
Pitäähän vauvalla Peltorit olla! Hinta huikeat 4 euroa.Piti tämäkin ostaa, kun vain euron maksoi. Vaaleanpunaisenahan minulla tämä jo onkin.


Aaaaw nämäkin tarttui mukaan, mekko 1,50 e ja tossut 2,50 e.


Ohoh, näyttääpä räikeältä. Carter'sin hellepuku 2,50 e.


Miina&Manu-pipo 1 e, IdaT-pipo 0,50 e.


Ja vielä muumia, 4 e.


Nämäkin tarttui mukaan, iiihanat tumput! 1 e


Tiddidii, tänään rv 25+0!
Pikku pakkanen ulkona, paaaljon parempi kuin se loskakeli. Piipahdin aamulla neuvolassa, seuraillaan niitä verenpaineita vähän tarkemmin. Ihan ok ne oli, 142/78. Antoi sydänterveyskortin johon voin itse merkkailla paineita. Myös toisen ajan sain sokerirasitukseen. Ensimmäisessähän ei mikään arvo noussut yli sallitun, mutta kuulemma pitää vielä tämä toinenkin tehdä. Jotenkin uskon ettei siinäkään mitään hälyttävää ole, mutta testatkoon. Sain myös laput joissa oli synnytysvalmennusasiaa ja paikat missä ne on. Saapa nähdä mennäänkö, toisaalta voisi käydäkin mutta toisaalta ei haluttaisi mennä yhtään. Katsotaan.Ripsienpidennykseni vetelevät viimeisiään, tällainen harakanvarvasripsi täällä tänään, älkää ihmetelkö jos näette minua kylillä ja on ripset poskilla...annan niiden loppujen irtoilla ihan itsekseen, sen enempää repimättä niitä kun en jaksa enkä raski käydä huollossa.Vau-kirjan ilmainen pakettikin tuli postissa :)


Tänään tiedossa työpäivän jälkeen Ei kiitos-leffaa ja syöntiä tyttöjen kanssa, huomenna kuudennen kummilapsen ristiäisiin. Mukavaa viikonloppua allihuuppa! :)


4 kommenttia: