maanantai 10. helmikuuta 2014

Kun uni ei tuu...

...tai no tuleehan se toki mutta kun se loppuu kesken! Tämä on raivostuttavaa, jo aamuyöllä alkaa pyöriminen sängyssä ja mietiskely lukisinko vaikka kirjaa vai mitä tekisin. Alkaako keho valmistautua jo nyt tuleviin yöherätyksiin tai no kokonaisvaltaiseen valvomiseen vauvan kanssa...? Olen päässyt helpolla koko raskauden tähän asti, en ole kertaakaan oksentanut eikä ole edes ollut kuin todella lievää pahoinvointia. Tiedän että olen onnekas kun olen selvinnyt (ainakin tähän asti) niin vähillä vaivoilla, mutta kyllä univelka on tympeää. 

Muitakin kremppoja on ilmennyt. Virtsankarkailusta tuskin haluatte lukea :D mutta on tässä tullut sairastettua ja sen takia joutunut olemaan poissa töistä. Ensin oli flunssa ja siitä kai jälkitautina tuli sylkirauhastulehdus! En ollut ikinä aiemmin kuullut että tuollainenkin on. Olihan se kipeä!!! Lääkäri määräsi siihen 10 päivän antibioottikuurin jonka vedin pitkin hampain, koska en mielelläni syö lääkkeitä mutta pakko oli tuossa tilanteessa, myös Panadol fortea meni, oli niin kovat ne tuskat tuolla posken/korvan/kaulan alueella ja pää näytti jalkapallolta, niin turvonnut se oli. Mutta siitä selvisi.

Tänään rv 23+3. Maha on kasvanut jonkin verran, silti odotan että milloin siitä tulee semmoinen ihana kiinteä pyöreä pallero, nyt se on vasta semmonen löllerö kun on tuota vararavintoa... Jospa se siitä. Neuvolassa kävin viime viikolla, sai raskaustodistuksen joten niitä kelan tukia voi hakea. Vielä kyllä hieman panttailen hakemisessa koska haluan nähdä millainen on uusi äitiyspakkaus. Todennäköisesti en kerkeä sitä saada, mutta noo. Pääasia toki on että saa jonkin pakkauksen, ihana hakea se ja hypistellä <3 mutta olisihan se toki mukava saada saman vuoden pakkaus kuin vauvan syntymävuosi. Mutta en valita siitä sen enempää, käypi kumpi pakkaus tahansa. Ompahan sitten ehkä sama pakkaus kuin Britannian Georgella ;)

Verenpaine oli koholla ja sitä täytyy seurailla, uusi aikakin varattiin jo aikaisemmin. Olisi hyvä olla se oma mittari, mutta kun ei ole...

Minulla oli Me&I-kutsut keskiviikkona, uusi mallisto! Odotin ehkä enemmän, en niin paljon tykännyt tästä mallistosta. Itselleni ostin siis vain nämä:


Everyday-yogapantsit joita minulla on jo neljässä eri värissä (velouria ne muut) ja onhan ne niin mukavat jalassa että! Saapa nähdä onko tämä matsku yhtä mukavaa näissä housuissa.


Pikku tipuselle en tilannut tällä kertaa mitään kun nuo kaapit muutenkin pursuaa meandia ja muuta, mutta äitini tilasi tämän ihanan setin:


On kyllä mielestäni söppänät :D

Pipot oli mallistossa taas ihan jees, äiti tilasi nämä, joista ehkä pöllin tuon kleinari-pipon:
Niin ja emännänlahjaksi valitsin siili-tyynynpäällisen:


Oli kivat kutsut, esittelijä Heini on mahtava tyyppi ja oli meillä mukavat vieraat <3 


Tulppaanit vinksallaan.

Kylläpä tulee tekstiä, onkin ollut vähän hiljaiseloa kun ei ole jaksanut edes kirjoittaa nuiden sairastelujen vuoksi ja on ollut myös vähän lorvikatarri... Viikonloppuna saatiin kyllä paljon aikaiseksi: saunanpesu, kaappien järjestelyä ja jääkaapin totaalinen siivous ja pesu (se olikin jo vähän kuin pommin jäljiltä...)! Ja rakkaani osti minulle ruusuja :P


Ei meillä liikoja tuollain hempeillä, mutta kiva saada välillä piristystä.

Mutta nyt täytyy alkaa pukemaan ja töihintöihin...mukavaa viikkoa!
4 kommenttia:

 1. Katoin jo et oot saanu nuo housut. :) Hyvältä ne näyttää! Pitäis ehkä ostaa tuommonen pinkki paitaki jostain..

  N. on se verenpainemittari. Käy kylässä ja mittaa.

  Ihania ruusuja oot saanu <3

  Ps. Tulppaanit ei vinksota ku antaa imupinnan leikkauksen jälkeen olla kylmässä vedessä siinä kaupan muovissa vähä aikaa. Ja vettä vaan 2-3 cm. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeksi kun ostin tulppaaneja noudatinkin nuita ohjeita ja hyvä oli, mutta nuille tein saman paitsi vettä ehkä meni pari senttiä liikaa :O

   Poista
 2. Molemmissa raskauksissa tuo yöheräily alkoi hyvissä ajoin. Jos heräsi yöllä niin unta ei tahtonu enää saada. Mitä isommaksi kerkesi masu kasvaa, sen enemmän vaikeutti nukkumista. Varsinkin kun olisi halunnut nukkua mahallaan! :D

  VastaaPoista