sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Pääsinkö kouluun?

Viime viikkoina tuli jännitettyä, pääsenkö opiskelemaan haluamaani alaa. Kuvitelmat siitä, miten yhdistäisin opiskelut ja työt oli mielessä koko ajan. Yhtenä työpäivänä sitten tulin katselleeksi erästä pääsykoeryhmän päivitystä ja siellä oli jo osalle tuloksia tullut. En meinannut uskaltaa katsoa omaa tulosta, työkaverit jännitti vieressä. Ja hitto. No en päässyt. Varasija huiteli sen verran korkealla, että ei ollut toivoa sen laskevan sen verran että olisin päässyt. Seuraavana päivänä tarkistin omat pisteet, ja ne oli 40 kun sisään olisi päässyt 50+ pojoilla. Kyllähän se harmitti kun niin paljon toivoi. Kaikella vaan on tarkoitus, ja minun ei ollut vielä tarkoitus aloittaa opiskeluja. 


Jatkan siis normaalisti töissä. Koitan ensi vuonna uudestaan. Tiedän, että on monia jotka ovat käyneet saman pääsykoerumban läpi moooonta kertaa enemmän kuin minä, mutta kyllä se esivalintakoe taas kyrsii. Kattellaan.


Sitä elellään jo joulukuuta! Meinasi muutes olla lähellä, etten saanut sitä kosmetiikkajoulukalenteria ennen joulukuun ensimmäistä päivää. Minähän odottelin sitä Lookfantasticin kalenteria 2 kuukautta!! En ymmärrä, mikä niillä sen lähettämisessä kesti, olin kuitenkin somesta nähnyt että moni muu tilaaja sai kalenterinsa jo aikapäiviä sitten. Pistin sinne varmaan 5 viestiä koskien tilaustani, ja huh, marraskuun viimeisenä iltapäivänä kilahti viesti puhelimeen että paketti on noudettavissa. On se aika ihana, ja painava! Varmaan 4 kiloa painaa. On sieltä tullut jo kivoja juttuja tässä kolmen päivän kokemuksella, eka luukussa oli huulipuna, eilisestä luukusta löytyi eyeliner ja tänään tuli sellainen tuote jota käytetään vähän niinkuin esipesuna hiuksille/päänahalle ennen varsinaista hiustenpesua, mikäli oikein ymmärsin. Testasinkin sen jo äsken ja hyvin toimi.


Ihanaa alkavaa viikkoa teille lukijat, ja hiphei, Suomen synttäriviikko! <32 kommenttia:

  1. No voihan harmi tuon koulun kanssa. Ei sitten auta kuin uudelleen yrittää.
    Ihanaa joulukuun alkua Johanna ❤️

    VastaaPoista