tiistai 19. joulukuuta 2017

Ei päässeet joulukortit postiin asti...


Joka vuosi olen lähettänyt joulukortit ystäville ja sukulaisille ja luulin että tämäkään vuosi ei ole poikkeus. Viime vuosina olen teettänyt kuvat lapsista. Otin tytöistä muistaakseni jo lokakuussa semi-kelpoiset joulukorttikuvat ja totesin, että vuosi vuodelta se käy hankalammaksi kun eihän ne pysy aloillaan eikä mulla järkkärissä erillistä kuvanvakaajaa ole.


Nooh, tuossa oliko se viime viikolla mieleen muistui että ainiin, voisi pistää ifolorille joulukortit tilaukseen. Sitten katsoin kalenteria ja nöyyy, eihän ne olisi enää kerinneet tulla saati sitten että olisin ne kerinnyt lähettää. Siis mihin tämä aika menee?! Osa lahjoistakin on paketoimatta mutta turha se on stressiä ottaa. Huomenna töiden jälkeen menen kahden ystäväni kanssa Amarilloon syömään ja lahjat vaihdetaan. 


Nämä neljä räpsyä oli ehkä ne onnistuneimmat, ja näistä jokin olisi päätynyt kortiksi asti. Pistin tuon alimman sähköisesti menemään. Jouluviikko, ja vielä sata ja tuhat asiaa tekemättä. Mennään perinteisesti kotiseudulleni joulunviettoon, sinne ei toivottavasti ne vesisateet yllä tai jos yltääkin, on lunta enemmän mistä lähteä. Ajattelin sukset pakata mukaan vaikka auto tulee todennäköisesti taas täyteen. Suksiboxi olisi kova sana, välillä niitä näkee myynnissä esim. Tori.fissä mutta hetihän ne menee. Pitäisi jatkuvasti päivystää. 


Parasta viikkoa teille, minä alan lukemaan kirjettä jonka ihana kirjekaverini pitkästä aikaa lähetti! <313 kommenttia:

 1. Täällä kanssa hommat vähän vaiheessa... No, aina ei mee asiat suunnitelmien mukaan, mut ehkä saan edes imuroitua jouluksi, empähän täällä kotona ole kuitenkaan edes sotkuja näkemässä :) Ihanat kuvat tytöistä <3 Ihanaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia kaikkia ❤️ Ihanat mekot tytöillä ja varmasti sähköinen joulukortti korvasi sen postikortin oikein hyvin. Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuvat. Ja ihan yhtä hyvä joulukortti tuo sähköinen on kuin postissa lähetetty. Eipä ole joulua ehtinyt laittamaan. Minullakin on toiveissa että ehkä saan imuroitua jouluksi ja jouluvalon ulos kuuseen laitettua. Mutta tänä jouluna kaikki ollaan taas yhdessä. Viime jouluhan jäi väliin. Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Suloiset tytöt ja kauniit mekot!
  Ei ehditty mekään joulukortteja postiin laittaa. Aikamoinen "saavutus" entiseltä himoaskartelijalta. Sähköisiinkään joulutervehdyksiin ei ole minkäänlaista ideaa.
  Mukavaa ja rentoa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina kerkeä, jos voisi toivoa joululahjaksi lisää tunteja päiviin niin olisi aivan bueno!

   Poista