torstai 29. joulukuuta 2016

Ruokapöydän uudet tuolit


Tuossa jokunen vuosi sitten ennen lapsia asuttiin miehen kanssa pienemmässä asunnossa johon ei oikein iso ruokailuryhmä mahtunut. Kun saatiin isompi kämppä, ei ostettu silloinkaan uutena uutta pöytää ja tuolia vaan taisi löytyä tuo nykyinen pöytä facebookin kirppikseltä parilla kympillä. Siihen kuului myös tuolit, jotka otettiin matkaan mutta niille ei käynyt kovin hyvin...


Pöytä ja tuolit olivat vaalean puun väriset, ja haaveena oli saada niistä ihanan valkoiset. Noh, eihän se mennyt niin kuin Strömsössä. Mentiin miehen työpaikalle hiomaan niitä, pöydästä tulikin ihan siisti ja se on meillä vieläkin käytössä. Tuoleissa oli ärsyttäviä "koristekoloja" ja oli hankala hioa, meni hermo ja päätettiin että ne ei meille muuta. Käännyttiin jälleen facebookin puoleen ja sieltä kirppissivulta löytyi mustat tuolit pöydän kaveriksi.


Ne mustat tuolit palveli aikansa, mutta jossain vaiheessa alkoi tuntua että niissä on melko upottavan tuntuista istua ja muutenkin alettiin kyllästyä niihin joten annettiin ne pois.


Kuin tilauksesta pääsin tekemään blogiyhteistyötä Veken kalusteen kanssa, ja sain valita meille uudet tuolit. Eniten ihastuimme näihin perinteisiin, puisiin Lotta-pinnatuoleihin, sopivat pöydän kanssa hyvin yhteen ja ovat katseenkestävät. Ja toki niissä on myös todella hyvä istua! Tuolit toimitettiin meille kotiovelle saakka ja mies pääsi kasaushommiin. Minulle jäi myös hyvä maku Veken kalusteen asiakaspalvelusta.
Tuolit pääsi mukaan myös meidän kotikutoisiin joulukorttikuviin. Muokattuina kuvista tuli ihan hyvät, tässä näitä raakaversioita. Hienosti näkyy taustalla tuo sängynpeite. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti