perjantai 2. joulukuuta 2016

Meidän joulukalenteritKyllä aikuisillakin täytyy olla oma joulukalenteri, ja minulla se on jo aiemmin mainitsemani Decleoren kosmetiikkakalenteri. Siitä löytyy jopa 25 luukkua, oi että. Ensimmäisestä luukusta paljastui kasvojen puhdistustuote, aika pienikokoinen mutta riittänee muutamaan kertaan. Kalenterissa on myös isompia luukkuja, joten taitaa myös normaalikokoisia tuotteita olla mukana.Ainiin, ja minullahan on myös se teekalenteri jonka niinikään Saksasta tilasin. Kotona en teetä juo, mutta työpäivinä tulee siemailtua teetä pitkin päivää joten vien sen sinne.

Miehelle ostin perinteisesti Veikkauksen joulukalenterin. Katselin varsin niitä viski ym. kalentereita joita saisi ulkomailta, mutta ei iiihan budjettini riittänyt kun hintaa tulisi n. 200-500 e... Jos tuosta suurvoitto tulee niin ostakoon itse viskinsä! :D


Tytöille on yhteisesti muumihahmokalenteri jonka hillosin kaappiin jo viime vuoden lopulla/alkuvuodesta koska oli Verkkokaupassa vain hintaan 3 euroa, kun se normaalisti maksaa melkein kolmekymppiä. Nopeasti meni vuosi, nyt sille oli jo käyttöä. Kannattaa jemmailla hyvissä ajoin jos tuollaisella alennuksella saa, kyllä kaapista sen verran tilaa löytyy. 

4 kommenttia:

 1. Kivat on kalenterit teidän perheellä. Toivottavasti osuu voittopottikin kohdalle.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Awesome Christmas products! Looks amazing*
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista