tiistai 27. lokakuuta 2015

Vauva 1 kk

Vauvanen täytti jo 1 kk! Tänään käytiin ensimmäistä kertaa neuvolassa. Alla mitat (suluissa aikaisemmat)

Pituus 53,5 cm (49 cm)
Paino 4580 g (3550 g)
Pään ympärys 36,8 cm (34,5 cm)


Näyttää niin hurjalta tuo kokoero vauvan ja Helmin välillä :D 

Tyttö kasvaa hyvin. Syö pääsääntöisesti rintamaitoa mutta olen joutunut antamaan myös korviketta välillä kun tuntuu ettei pikkuiselle mikään riitä, eilen illallakin huusi täyttä kurkkua vaikka ensin söi molemmat tissit tyhjäksi ja siihen vielä päälle 140 ml korviketta :O myös masu tuntui olevan taas kipeä.


Mukavasti meni se neuvolakäynti. Aiemmin vähän mietin että mitä siitä tulee kun Helmikin on mukana, mutta mitä vielä, meni kyllä kaikki niin hyvin ja Helmi oli tosi reipas ja leikki koko sen ajan kiltisti neuvolan leluilla kun vauvaa tutkittiin. Ensi kerralla vauvalle annetaan ensimmäinen rokotus ja samalla kertaa minulla on jälkitarkastus, silloin en mielelläni ottaisi Helmiä mukaan kun siinä on sitä hässäkkää... Mutta pakko varmaan ottaa jos kukaan ei pääse katsomaan siksi aikaa.

Käytiin neuvolan jälkeen vielä kirppiksellä ja sekin sujui mallikkaasti. Viikonloppuna vietin molempien tyttöjen kanssa laatuaikaa kahdestaan; lauantaina vauvan kanssa kirppistellen ja sunnuntaina Helmin kanssa käytiin myös kirppiksellä ja Ideaparkissa. On niin hassua kun vauvan kanssa on liikenteessä niin varsinkin vanhemmat rouvat tulee ihastelemaan että "oii onko sinulla nukke siellä kaukalossa" :D onhan hän niin pieni vielä <3 Meinaan koko ajan puhua vauvasta oikealla nimellään, lähipiiri sen kyllä jo tietää mutta en vielä täällä paljasta ;) ristiäiset keritään todennäköisesti pitää vasta joulukuun alussa kun on niin paljon kaikkea tuossa marraskuussa.


10 kommenttia:

 1. Hienosti on pieni kasvanut <3
  Mukavaa tiistai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä on tässä iässä niin huimaa tuo kasvu! Mukavaa iltaa teillekin :)

   Poista
 2. Voi ihana pikkuinen! <3 <3 Helmikin on niin suloinen !

  VastaaPoista
 3. Kivasti pikkuinen kasvaa ja aika menee hurjan nopeesti =)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka suloinen Unikko-mekko pikkuisella!
  Ihana seurata kasvua!
  Hirmuisen ihanaa kurpitsajuhlaa sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekkonen löytyi kirppikseltä 4 eurolla :) kiitos samoin sinne, meillä päivä mennyt hikisesti muuttohommissa ja huomenna jatkuu.

   Poista