torstai 22. lokakuuta 2015

Helmin uudet kalusteet


Ensi viikolla on siis touhua ja tohinaa kun täytyy roudata tavarat uuteen kotiin. Onneksi systeri miehineen tulee kaveriksi eikä tuo muuttomatkakaan päätä huimaa. Tänään meille toimitettiin myös muuttolaatikoita joita aloin jo täyttelemään tyhjentämällä hyllyjä. Onhan se sellaista pätkittäistä tuo touhu kun vauva tai Helmi on kokoajan vaatimassa jotakin, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee, kyllä sitä sitten saa enemmän aikaiseksi kunhan mies tulee töistä kotiin.


Olen pähkäillyt Helmin huoneen sisustusta jo tovi aikaa ja ihanalta Babylandilta tulikin tosi kaunis kalustesetti pikku neidin (neitien!) käyttöön. Pääsee ensi viikolla uuteen huoneeseen joka on nykyistä isompi.


Kalustesetti on merkiltään KidKraft ja siihen kuuluu pöytä, 2 tuolia sekä kätevät säilytyslaatikot pöytälevyn alla. Materiaalina on MDF, kumipuu ja muovi. Tykkään väristä, joka on valkoinen pastellisäväyksellä. Sopii täydellisesti tyttöjen väriseen huoneeseen ;) Helmi on nyt testaillut kalusteita ja viihtyy välillä jo pidempiäkin aikoja siinä. Äitiä vaan hieman hirvittää kun on mielenkiintoista kiipeillä tuolille ja sieltä joka paikkaan... Tulee kyllä melko hyvin alas kun käsketään.Pitäähän sitä hieman kokeilla.

Tuo kokeiluvaihe onkin alkanut todenteolla, kaikki kielletty kiinnostaa ja juuri silloin on mukava koetella jos esim. olen juuri syöttämässä vauvaa. On neiti myös tosi avulias, vie vaipat roskiin itse ja tyhjentää kaverina tiskikonetta. On jo niin iso <3 pienimmäinen katselee jo välillä melko tarkastikin isosiskon touhuja, tänään Helmi näytti siskolle kirjaa ja vauva seurasi katseellaan. Nyt ollaan flunssassa taas, Helmi yskii ja räkä valuu ja vauvankin otin yöllä viereen kun huoletti etteihän tukehdu räkään :( pikku reppana. Olo kyllä selvästi helpottui nenäfriidalla kun sai räkää imettyä. Jospa nämä sairastelut pian jäisi taka-alalle niin muuttokin sujuisi helpommin!


11 kommenttia: