tiistai 15. syyskuuta 2015

Virtaa!

Vaikka kuinka järjestelee, löytyy lattioiltamme silti tavaroita. Ja se ei haittaa.

Siis nyt on virtaa! Huolimatta siitä että sairastellaan edelleen (räkä valuu ja yskä kaikilla) ja kävelen kuin pingviini niin olen saanut täällä kotona vaikka mitä aikaiseksi. On oikein sellainen järjestelyvimma, kaappeihin on tullut lisää tilaa kun olen heittänyt sieltä tarpeetonta tavaraa ihan roskiin asti. Uskomatonta mutta totta, tällainenkin hamstraaja siihen näköjään pystyy! Lehtiläjiä on joka paikassa, vaikka olen ne lukenut kertaalleen jos toisenkin. Keräykseen vaan, paitsi jos on joku hyvä resepti vaikkapa niin se päätyy pöytälaatikkoon.  Eilen kävin läpi Helmin miljoonat lelut ja järjestelin duplot eri laatikkoon jne. Pysyvähän se semmoinen järjestely ei ole kun neiti niitä laatikoita kaatelee samantien, mutta sinne kun ne sitkeästi aina kerätään niin siitä tulee tapa. Nuppipalapelejä on mukavampi tehdä kun ne osat löytyy helposti eikä ole lelukorin alimmaisena. Myös Helmin kirjat on nyt erillisessä laatikossa josta voi niitä itse ottaa, vielä kun oppisi ne laittamaan sinne takaisinkin... Mutta ehkäpä sellaista ei voi vielä vaatia ;) 

Tämä järjestelyvimma varmaan hyvin pitkälti johtuu nyt siitä kun haluan että ennen vauvan tuloa on edes suht siistiä ja löytyy tavarat iisisti eikä tarvitse etsiä turhaan ja kuluttaa siihen aikaa. Paljon on vielä paikkoja joihin kajota, hmmm jaksaisinkohan seuraavaksi nuo yläkaapit. Tosin V sanoi etten saa yksin täällä hillua korkealla tuolilla, joten siirretäämpä myöhemmäksi.

Huomenna olisi täynnä 39 raskausviikkoa, puuh. Elikkäs viikko laskettuun aikaan, aika hurjaa. Vaikka tosiaan uskon että menee yli sen pari viikkoa ja silloinkin täytyy käynnistellä... Pessimisti ei pety vai miten se meni :D tänään pääsen hemmottelevaan jalkahoitoon, aah! Sain ystävältäni lahjakortin syntymäpäivälahjaksi ja totisesti tuli tarpeeseen näin loppuraskaudessa.

Mukavaa tiistaita ystävät! <3

6 kommenttia:

 1. järjestelyvimma on ihan kivakin olla toisinaan. Ainakin kun katson omaa kaaosta verstaalla ja sitä mitä kätteni jälkeen tulee tilalle nurkka nurkalta. Kyllä vauvan tultua se siivoilu sitten onkin tovin aikaa tauolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Huomenna ehkä vielä jotain järjestelen mutta sitten se vimma taitanee hiipua... Ja joo vauvan synnyttyä on tärkeämpääkin tekemistä.

   Poista
 2. Eikö sitä sanota et tuollaisen vimman jälkeen pitää rauhoittua ja sitten vauva syntyy samantien :) tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Se on sitä pesänrakennusviettiä. Sitä odotellessa :D

  VastaaPoista