sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

MiniQ ja Racoon (sis. alekoodin)

Lähdettiin viime viikon keskiviikkona hiihtolomareissuun Helmin kanssa. Suunnattiin kotiseudulle äidin helmoihin, ja kokonaisuudessaan viivyttiin reilun viikon verran niillä huudeilla ja myös Kuusamossa vietettiin aikaa.

Niillä korkeuksilla lunta on vielä reippaasti, eikä lumentulolle loppua näy. Kun olimme Syötteellä, pari päivää raivosi semmoinen myrsky että huhhuh, tuntui että seinät lähtee talosta lentoon.

Oulussa meillä oli välillä jo välikausipuku käytössä, mutta ei puhettakaan että pohjoisemmassa pärjäisi sillä. MiniQ lähetti meille (Helmille) lämmintä päälle, nimittäin I H A N A N Racoon-merkkisen toppapuvun. Racoon eli entinen Cupcake on meille jo tuttu merkki, Helmillä kun on ollut Cupcaken puku aiemmin talvella, ostin sen käytettynä ja hyvin tarkeni kovemmillakin pakkasilla. 


MiniQ:lla oli toppaa hyvin alessa, ja kannattaakin ostaa vaikkapa ensi talveksi isompia kokoja varastoon kun edullisesti saa.


Tykkään puvun mallista ja värityksestä, ei ole peruspinkki. 


MiniQ tarjoaa lukijoilleni -15 % normihintaisista tuotteista 31.3. asti koodilla "blogietu". Nyt kipinkapin tsekkaamaan valikoima TÄÄLTÄ!

6 kommenttia:

 1. Hauska huppu tuossa puvussa. :)

  Lähdepä mukaan 10 viikon liikuntahaasteeseen!
  http://voimalantie.blogspot.fi/2015/03/ilmoittaudu-mukaan-liikuntahaasteeseen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihana hiippa :D Mun pitää vähän miettiä tuota haastetta, kun tässä on tulossa kaikenlaista...

   Poista
 2. Voi apua kuinka ihana haalari, tuo on ainut semmoinen "merkki" mitä olen katsellut aiemminkin :)

  VastaaPoista