sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Unelmieni työUnelmieni työ... Taidan jo melkein olla sellaisessa työpaikassa. Tai noh, työni on osa-aikaista ja huonosti palkattua. Pidän kuitenkin lasten parissa työskentelystä, ja olen tehnyt nykyistä työtäni 6 vuotta. Siinä on vain sekin miinus, että kesäisin sopimus loppuu, ja olen työtön sen ajan kunnes koulut taas alkaa. Nyt jään sopivasti äitiyslomalle kun vauvelin olisi tarkoitus syntyä kesäkuun alussa. Ja kyllähän se vauvan hoito varmasti työstä käy ;)Pitäisi opiskella että pääsisin sellaisiin hommiin joilla pärjäisi taloudellisesti paremmin. Olen pari kertaa hakenutkin jo sellaisiin koulutuksiin, mutta en ole vielä päässyt. Jos ajatellaan unelmien työtä, olisi se sellainen, missä viihdyn, on mukavat työkaverit, sopivasti joustavuutta mutta myös haasteita. Ja tietty suht hyvä palkka. Palkka ei kuitenkaan ole se tärkein, täytyy viihtyä työssään että sitä jaksaa tehdä, en voisi kuvitella tekeväni työtä pelkästään rahan takia, jos en ollenkaan viihdy. 

Vuosien varrella on työkaverit vaihtuneet melko tiuhaan (meillä on tukityöllistettyjä jotka voivat olla vain tietyn aikaa) ja kaikkien kanssa ollaan nähty heidän sopimuksensa päättymisen jälkeenkin, ja osan kanssa on tullut ystävystyttyä enemmänkin. Työparien vaihtelevuudessa on hyvät ja huonot puolensa, hyvät on mm. että tutustuu erilaisiin ihmisiin, huonot taas mm. se, että juuri kun lapset sekä itse on tutustunut tyyppiin se vaihtuukin. Ehkäpä teenkin jo unelmieni työtä, ainakin melkein :)

2 kommenttia:

  1. Hei,tuli mieleeni ,että taidat työskennellä koulunkäynti avustajana (koulunkäynnin ohjaaja taitaa olla se virallinen nimike).Mikäli osuin oikeaan niin käyppäs lukemassa www.sosiaaliportti.fi /blogit ----> koulumailman kuulumisia.....mielenkiintoinen blogi jonka kirjoittaja työskentelee kouluohjaajana.Itse aina luen niitä juttuja kiinnostuneena,itsekkin kun olen koulunkäyntiavustaja (jo 16:sta vuosi menossa ) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuon koulutuksen olen käynyt, mutta teen töitä iltapäiväkerhossa :) kiitti vinkistä, käyn tsekkaamassa!

      Poista