torstai 16. tammikuuta 2014

Eksyin blogimaailmaan

Vihdoinkin sain luotua oman, vielä melko keskeneräisen, blogin. Hieman päiväkirjamaista tästä ajattelin, mutta tokihan olisi mukava, jos blogilla olisi muitakin lukijoita kuin minä :) joten jos eksyt sivulleni, jätäthän siitä kommentin.

Itse tykkään lueskella enimmäkseen perhe- ja sisustusblogeja. Kun nyt itsellenikin on ajankohtaista tämä vauvan odotus, jotenkin saa kivaa vertaistukea lukemalla muiden samassa tilanteessa olevien juttuja, ja haluan kirjoittaa omaan blogiini ajatuksia raskausajastani, toki myös muusta.

Odotan esikoistani. Huomenna tulee rv 20+0 täyteen, eli puoliväli <3 ei millään malttaisi odottaa, että saa pienokaisen syliin asti. Raskaudesta ja raskauden yrittämisestä (sekä siitä että se ei ole aina niin helppoa) tulevissa postauksissa.

Blogin nimestä (Leivänmuruja ja villakoiria) sen verran, että ei, meillä ei asu nelijalkaisia kavereita, vaan se viittaa lähinnä toisinaan (aika usein) esiintyviin pölykertymiin huoneiden nurkissa :D ja leivänmuruja kun ilmestyy pöydälle ei niitä ihan heti olla aina pyyhkimässä. Olemme toisin sanoen mieheni kanssa vähän laiskoja siivoamaan... Vaikka tykkäänkin sisustamisesta ja siitä, että kodissa on kaunista, en pidä jokapäiväistä imuroimista tarpeellisena. Kyllä meillä kuitenkin (melkein) joka viikko imuroidaan :D ja pölyjä pyyhitään kun jaksetaan. Mutta rento asenne on se meidän juttu.

Tässä kuva siitä, että kyllä meillä ihan jees tunnelma varmaan on vaikka ei imuria heilutellakaan niin ahkerasti :)

6 kommenttia:

 1. Hei! Kiva aloitus! Tuo pinkki keinutuoli on kyllä huikea! Hullun hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tykkään itsekin :) ostin sen syntymäpäivälahjaksi itselleni.

   Poista
 2. Hyvältä vaikuttaa. Pitääpä jäädä seurailemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Laitoin blogisi kirjanmerkkeihin. Raskaudesta en tiedä mitään, mutta sen yrittämisestä on jo vankka 8 vuoden kokemus, joten siitä aiheesta tiedän jotain, vaikka en omassa blogissani siitä kirjoittelekaan. :)

  VastaaPoista