keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tarpeelliset ja tarpeettomat

Olen jo pitkään kerännyt vauvan vaatteita ja tarvikkeita, vähän niinkuin varastoon että "entä jos joskus...". Sekä uusia että käytettyjä vaatteita on tullut hankittua (kröhöm) useampi kymmenen muovikassillista...! Ja nämä ovat kulkeneet muutaman muuton... Aika paljon on tyttöjen vaatteita, ne kun ovat silmää miellyttäneet niin paljon. Ajatukseen, että entä jos tyttöä ei koskaan tulekaan, niin olen miettinyt että no silloinhan sen voi antaa eteenpäin ja jos on vähän kalliimpi hankinta niin myydä. Tässä muutama kuva hankinnoista, kaikki ei tässä läheskään ole kun on jossain tuolla varaston kätköissä vielä:


Me&I ja muita


 Unisex-jutskia ja lakkeja


Tyttöjen hepeneitä


Toivottavasti ei kellekään ällötys iskenyt tästä vaaleanpunaisen määrästä :D jossain vaiheessa tätä hamstrausta minulla oli kausi että kaiken pitää olla vaaleanpunaista... Nykyään tykkään ehkä vähän neutraalimmista, ja jos poika tulee niin tietenkin nuo pinkit hepeneet joutaa kaappiin. Mielestäni punainen kuitenkin on unisex-väri, ja sininen käy tytölle :)

Alla viikonlopun hankinnat uutena, Metsolasta ja Polarn O. Pyretiltä:
Tämän BECO butterfly 2-kantorepun tilasin eBaysta:Onko kenelläkään kokemuksia tuosta kantorepusta? Löysin siitä tällaista tietoa:

"Tämä kantoreppu on erittäin helppo pukea ja käyttää! Se on tietääksemme ainoa reppu johon lapsen voi laittaa istumaan jo ennen kuin pukee repun päälleen. Tämä on erittäin kätevää etenkin selässä kannettaessa. Kantajaa on myös helppo vaihtaa ottamatta lasta repusta pois.

- Beco kantoreppu sopii kaikille; lyhyemmille kuin 150 cm, pidemmille kuin 180 cm , ja kaikkea siitä välistä. Vyösolki on maksimipituudeltaan 1,50 m.
- Sekä kantajalle että lapselle ergonominen asento sekä edessä että takana kannettaessa
- Korkea selkänoja tukee ergonomisesti myös isompaa lasta
- Vauvojen lisäosa, joka nostaa pienimmät matkustajat korkeammalle
- Nukkuvan lapsen päätä tukemaan irrotettava huppu jolle oma säilytyspaikka repussa
- Kevyt ja tyylikäs
- Myös imetys onnistuu kantorepussa
- Beco-kantoreppujen turvallisuuteen ja laatuun on panostettu erityisen paljon
- 100% puuvillaa
- pitkä käyttöikä: vastasyntyneestä jopa 25 kg saakka"
Mietin sitä Manducaa, mutta kun tuossa näkyi olevan hyviä ominaisuuksia ja eBaysta sai melko edullisesti sen. En tiedä myydäänkö tuota enää Suomessa, mutta hinta on näköjään ollut reilu 150 e. Maksoin tuosta postikuluineen reilu 60 e. 

Tässä meidän vaunut:

Kuva viime kesältä meidän entisestä kodistamme. Tykästyttiin nuihin Emmaljungan Duo Mondial combeihin valkoisena. Vaunut eivät siis päässeetkään silloin vielä käyttöön, mutta nyt odottavat tätä pientä :)

Onhan tämä tavaran ja vaatteiden etukäteenhamstraus ollut ihan järjetöntä välillä, mutta eipähän tarvitse sitten pienestä äitiyspäivärahasta kaikkea ostaa :D5 kommenttia:

  1. Huhhuh, sinä oot kyllä hommannu kamppeita melkoisen määrän. :D Mutta ihania on. Onnea odotukseen!

    VastaaPoista
  2. No huh mikä määrä. :D Minä luulin olevani fanaattinen, kun hankin joskus sen äp:n hymynaamahelistimen, mutta nyt olen senkin jo myynyt pois.

    VastaaPoista
  3. Oi miten paljon vatteita, tuo molon body on kyllä ihana! Mulla kävi niin että sain ihan hirveästi vaatteita raskausaikana, ja tietty vähän shoppailin ja sitten synnytyksen jälkeen mikään ei sopinutkaan mun mielestä vauvalle ;D Ja lähtenyt vähän lapasesta, mulla on varmaan lähemmäs kaksi jätesäkkiä pieniä vaatteita, ja koko ajan ostan lisää.. Niihin jää koukkuun! :D jään seuraamaan blogiasi, vaikuttaa mielenkiintoiselta! :)

    VastaaPoista