tiistai 17. huhtikuuta 2018

Mummiksi 35-vuotiaana


Instagram-seuraajani ovat nähneet vauvanhaaveisia väläyksiä stooreissani. Vähän härnäten niitä olen ehkä laittanut, mutta kyse ei ole minun vauvastani. 


Siskontyttöni täytti tammikuussa 17 vuotta, ja hän saa poikaystävänsä kanssa vauvan. Kuulin asiasta ensimmäisen kerran ollessani töissä, kun äitini soitti sinne että älä myy vielä ihan kaikkia vauvatarvikkeita pois. Olin ensin että mitä, saako Sussu (siskoni) vauvan! Kun sain vastauksen ei, sanoin äidilleni että no etkai sinäkään nyt sentään enää tuossa yli viidenkymmenen vuoden iässä... Vasta silloin minulla raksutti että hyvä luoja, se on sisarentyttäreni joka on raskaana! Ei meinannut työnteosta tulla mitään, häkellyin niin.


Ei siinä periaatteessa mitään ihmeellistä ole, saihan myös siskoni hänet ollessaan 17. Mutta silti, pieni siskontyttöni, äidiksi! Ei sitä voinut aluksi uskoa. Nyt se on pakko uskoa että sieltä on vauva tulossa, pääsin eilen mukaan rakenneultraan! Ihana kokemus. Huvitti vaan kun sinne pieneen tutkimushuoneeseen ahtautui tuleva äiti, hänen poikaystävänsä eli lapsen isä, minun siskoni ja myös äitini ja minä! :D Liekö rakenneultrassa yleensä moista kööriä ollut. Kaikki vaikutti olevan masussa kunnossa, ja vauvan sukupuolikin selvisi. Oli kyllä mahtava olla seuraamassa ultraa kun pieni siellä liikuskeli. Ja niin tosiaan, siskostani tulee mummi 35-vuotiaana! :D vitsailinkin jo hänelle, että miten hän haluaa itseään kutsuttavan, mummo, mummi, mummo... Elokuussa olisi h-hetki.

Laitoin postauksen kuviksi ihanat liljankukat jotka ostin Haaparannan reissulta viikonloppuna. Tosi kauniita, mutta tuoksu on aika voimakas. Ihanasti ne sopii noihin pyöreisiin maljakoihin; isompi on Hemtexin Citymarketille suunnittelemasta mallistosta, ja tuo pienempi on Finnmarin liikkeestä.

Kaunista viikkoa!12 kommenttia:

 1. Äitinä on ihanaa ja mummona on ihanaa.Itse olin 45 kun famuksi tulin.Äidiksi tulin 18 vuotiaana.Kaikkea hyvää��

  VastaaPoista
 2. Minulla on muutama tuttu, joista on tullut mummi 37 ja 38 vuotiaina. Silloin kun tekee lapset nuorina, tulee yleensä myös nuoria mummeja ja nuoret mummit jaksaa hyvin touhuta vauvojen kanssa :)
  Onnea tulevalle äidille, isille ja mummillekin :D

  VastaaPoista
 3. Vauvat on ihania♥ Mä varmaan joutuisin kauhean ikäkriisin valtaan, jos mummoksi alettaisiin tuossa iässä kutsumaan :D Toisaalta isovanhempanahan varmaan nauttii lapsista jo hieman toisella tavalla :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kun siskontytölläsi on paljon auttajia lähellä kun vauva sieltä tulee :) Paljon onnea hänelle ja koko perheelle.

  VastaaPoista
 5. AIKAMOISTA! ❤️
  Niin se elämä kuljettaa ja vie eteenpäin. 🙈
  Itse en voisi kuvitellakaan että tulisin mummoksi viiden vuoden kuluttua 🙈
  Kaikkea hyvää, lapsella on ainakin huikea remmi takana.

  VastaaPoista
 6. Ei mikään tavallisin tilanne! Mutta onhan 35-vuotias mummi varmaan aika paljon energisempi hoitamaan lapsenlastaan, kuin 70-vuotias mummi. Näin niin kuin yleistäen. Onnittelut koko lähipiirille!

  VastaaPoista
 7. Huh, onneksi meillä ei ole mahdollista, että tulisin mummiksi vielä vähään aikaan! Paljon onnea tuleville vanhemmille ja muulle perheelle❤️ Naureskelen vielä tuota ultra tilannetta, en tiennyt että sinne saa edes niin moni tulla! Ihana, että on tukijoukkoja😊

  VastaaPoista
 8. Kuulosti ihanalta tuo teidän ultrakööri. Ilmeisen läheiset välit teillä. Onnea teille kaikille! <3

  VastaaPoista
 9. Onnea onhan toi aika nuori äidiksi mutta eiköhän pärjää kun noin monta tukijoukoissa auttamassa

  VastaaPoista
 10. Hurjasti onnea sinne kaikille <3 Minusta tuli mummi 38 vuotiaana ja vannotin ettei minua saa mummiksi kutsua, mutta kun ensimmäinen lapsenlapseni syntyi ja pääsi synnytysaliin katsomaan häntä, totesin; mummin rakas <3 No niin sen jälkeen olen ollut mummi :D

  Hienosti ne nuoret pärjäävät ja teillä on ihanat apujoukot <3 Onnea vielä!

  VastaaPoista