keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Äitiystävät


Kaunista ystävänpäivää lukijat! Maailmalla tunnettu nimellä valentine's day, rakastavaisten päivä on Suomessa tuttavallisemmin ystävänpäivä. Kortteja lähetellään ja saadaan, mekin saatiin ihania kortteja. Kiitos niistä! Harmikseni en tänä vuonna itse kerennyt kortteja lähettää, mutta kiireinen kotiäiti hoitaa senkin homman virtuaalisesti. 


Tänään oli ihan huippu työpäivä, sain paljon uutta virtaa tekemiseeni ja se näkyi tuloksissa positiivisesti. Saisipa sen saman vireen joka päivä päälle! Hektinen meno jatkui, hain tytöt hoidosta, toin ne kotiin ja suuntasin syömään rakkaan ystäväni kanssa Valkeaan. Paikka oli täynnä, tällainen erikoispäivä vetää kaupungille väkeä. Ruoka oli hyvää ja seura ihan parasta.


On ihanaa, kun on säilynyt ne pisimmät ystävyyssuhteet ennallaan. En ole oikeastaan koskaan epäillyt, että äitiys laimentaisi noin vahvaa sidettä mutta ymmärrän, että joskus se saattaa etäännyttää toisistaan. Ruuhkavuodet, se kun ei näe toista joskus jopa kuukausiin. Onneksi kuitenkin yhteydet pelaa muuten, aina voi laittaa viestiä ja vaikka pikaisestikin kysyä "hei mitä sulle kuuluu?" Silloinkin kun olin tuore äiti ja kaikilla ystävilläni ei vielä ollut lapsia, ystävyys säilyi. Ei ole pakko jauhaa pelkästään niitä kakkajuttuja, vaan sehän oli ihan parasta kun pääsi hetkeksi irtaantumaan siitä vaipparumbasta ja juttelemaan ihan muista aiheista toisen kanssa. Toisaalta nykyisin on tosi helppo saada vertaistukea äitiystäviltä, heti helpottaa kun toinenkin kokee jonkin asian arjessa haastavaksi. Minua sanotaan hyväksi kuuntelijaksi jolle on helppo puhua, mutta joskus haluan myös itse avautua kunnolla ja niin että toinen aidosti kuuntelee. Sellaisia ystäviä minulla on muutama.

Kuvat otettu Syötteellä tammikuussa.

Kiitos kun olette. <310 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää sinulle Johanna <3

  VastaaPoista
 2. Se on tärkeää, että elämästä löytyy niitä ystävyyssuhteita jotka pysyy, vaikka elämäntilanteet vaihtelee. Hyvää ystävänpäivää! 💕

  VastaaPoista
 3. Äitiystävät ovat todellista vertaistukea. Kyllähän yhteyksiä voi hoitaa virtuaalisesti. Upeat kuvat sinulla.

  VastaaPoista
 4. Se on totta että ne todelliset ystävyyssuhteet ovat vastavuoroisia, kestävät aikaa ja erilaisia elämäntilanteita, on onni kun sellaisia ystäviä löytyy, he ovat kullan arvoisia 💕 Ihanaa myöhästynyttä ystävänpäivää Johanna!

  VastaaPoista