sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Tuttikeittoa

Keittelin tuossa toissa iltana jo valmiiksi tuttipullot, tutit, maidonkerääjät ja rintakumit. Onkohan noita liikaa? Eihän sitä edes tiedä, syökö vauva pullosta. Ajattelin sen kyllä vähän niin, että isäkin saisi osallistua siihen syöttörumbaan mutta saapa sitten nähdä miten käy. Noh noista on uutena ostettu vain pari, loput olen saanut ilmaiseksi joko uutena tai uudenveroisena facebookin roskalava-ryhmästä tai tuttavilta., joten eipä ole ollut hinnankirous. 






Jee, saatiin viimein hommattua keittiön ja olohuoneen ikkunoihin sälekaihtimet! Jyskissä oli vielä eiliseen asti tarjous niistä, niin raski jopa ostaa. Pakko ne on olla, aurinkoisella säällä tämä kämppä on kuin sauna niin edes vähän blokkaa säteitä ne kaihtimet. Eilen sitten vielä hain facen myyntiryhmän kautta tuollaisen helmiverhon parvekkeen oven eteen, passaa hyvin lampun kanssa yhteen.



15 euroa siitä pulitin.



On se tuo facebook vaan hyvä paikka, nämä muumimukit bongasin kun joku oli laittanut Oulun myyntiryhmään. 12 e kappale, kävin hakemassa parempaan talteen :) nämä eivät ole Yamakaa, vaan sitä toista ulkomaista muumimerkkiä. Tykkään monesti enemmän näistä ei-arabian kuvituksista, ovat kerronnallisempia. Mutta silti kaikkia Arabian muumimukit vaan pitää saada...




 Käytiin helatorstaina Koitelinkoskilla. Oli hieno ilma, ei liian kuuma eikä liian kylmä. 



Mie pamahan





Ihanat rentukat



Tänään käytiin retkellä Turkansaaressa, kerron siitä myöhemmin. 


4 kommenttia: