perjantai 6. kesäkuuta 2014

Tää on se päivä

Odotettu päivä, laskettu aika. Eli rv 40+0. Eikä minkäänlaisia tuntemuksia! Tai no on välillä jotain menkkajomotusta, mutta hyvin pientä. Tottakai sen tietää, ettei laskettu päivä ole mikään parasta ennen-päivä, mutta silti sitä vähän kuvitteli että tämä voisi tulla jo vaikka toukokuun puolella. Eilen oli neuvola taaaaas, jossa todettiin että no on edistystä paikoissa tapahtunut mutta siltikään en oikein usko että tämä itsestään käynnistyisi. Jotenkin ajattelen sen niin, että kun viime kesäinen keskenmenokaan ei itsestään alkanut vaan oli keskeytynyt km joka huomattiin vasta ultrassa myöhemmin niin ajattelen onkohan tällaisilla asioilla jokin yhteys, että miten tämä keho toimii. Noo saapa nähdä.

Maanantaina uudestaan neukkulaan, jossa katsotaan saisinko mahdollisesti lähetteen ultraan vauvan painoarvioon kun itse olen siitä hieman huolissani. Mutta hankalaa se on, ei kuulemma ole aikoja ja kun ei minulla pitäisi olla mitään syytä huoleen..! Vatsan päältä on hankala kuulemma kokeilla, eilen kaksi neuvolantätiä kokeili ja arvioi painoksi n. 3,6-4 kg! Olin että no huhhuh jos se nyt on jo 4 kg niin miten sitten mahdollisesti kahden viikon päästä?? Terkka sanoi että nykyään on melkein kaikki vauvat lähemmäs nelikiloisia syntyessään, että vauvojen koko on vuosien saatossa kasvanut...

Käynnistysaikaa aion vaatia viimeistään juhannusviikolle. Mutta siinäkin asiassa saattaa olla jääräpää-lääkäreitä jotka eivät edes päästä käynnistykseen, tuurista kiinni millaisen arvion lääkäri tekee. Kiva myös kun alkaa lomat lääkäreillä ym niin aaaargh! Kesä näyttää olevan kiireisintä aikaa synnäreillä.

Vadelmanlehtiteetä olen kitannut nyt tupla-annoksen, ihan niinkuin siitä olisi jotakin hyötyä :D mutta täytyy kaikenlaista tässä turhautuneessa tilassa kokeilla. Tuore ananas uppoaa edelleen, ja tuolla olisi vesimeloni odottamassa, nam. Tekee gutaa näillä helteillä. 


2 kommenttia:

  1. Onnea lasketun ajan saavuttamisesta! :) Mulla meni esikoinen melkein 2 viikkoa yli lasketusta, niin tälläkään kertaa en osaa odottaa syntyväksi elokuussa vaan eiköhän se mene sinne lähemmäs puoltaväliä kuitenkin (la syyskuun alkupäivinä) :) Mutta toisilla ne tulee vähän täsmällisemmin eli eipä sitä tiedä, vaikka olisit jo ihan lähipäivinä synnärillä! :)

    VastaaPoista