sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Toppapuvut 2018-2019


Maisemat näyttää vielä kovinkin lämpöisiltä, mutta en malttanut odottaa lumentuloa että saa sovituskuvat otettua näistä Name itin puvuista. Kun näin ne ensi kerran, mietin onko liian samanlaiset kuin meidän softshellit, josko kukkakuvioihin kyllästyy. Mutta kyllä nuo hieman eroaa toisistaan, näissä toppapuvuissa on pohja mielestäni tummempi kuin softshelleissä. Värin nimi on dark sapphire. Ja on tuo ruusukuviokin erilainen, vai onko tuo pioni...? Lasten lintukoto on yksi lemppareistani verkkokauppojen suhteen, ja sieltä tilasin nämäkin puvut heti niiden ilmestyttyä. Näitä on nykyään myynnissä myös esim. Kärkkäisellä, mutta osasta paikoista näytti olevan lopussa.


Karvareunus hupussa on kiva lisä, huppu on irroitettava. Pukuja on myynnissä koosta 80 kokoon 110 asti. Harmi kun ei ole enää tuosta isompia. Helmin puku on 110, Liljalle otin 104. Kasvunvaraa sopivasti, onhan tässä (toivottavasti) talveen vielä aikaa. Kaivelin mittanauhan tuolta ompeluhuoneen kätköistä, ja sain jotenkuten mitattua tyttöjen pituudet. Helmi on nyt n. 106 cm, ja Lilja n. 96 cm. Jos Helmille tulee kunnon kasvupyrähdys, ei puku enää keväällä välttämättä kunnolla sovi päälle.


Vesipilari on 8000 mm, hengittävä 3000 mm. Pienemmät arvot kuin esim. Molon puvuissa, mutta luulisin että on ihan riittävät. Testaamallahan se selvää. Meillä ei ole ollutkaan aiemmin toppana tätä Name itiä, softshellina vaan ja siihen olin kyllä tyytyväinen.


Seuraava tenkkapoo on löytää näihin mätsäävät pipot. Tällä kertaa jätän Gugguut ja Metsolat kauppaan, saattaa olla että mennään viime vuoden henkkamaukkapipoilla tai sitten teen itse. Katsotaan.8 kommenttia:

 1. Kauniit toppapuvut, meillä on vielä suurin vaaterumba edessäpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse yritän olla aina ajoissa, mutta kyllä joskus havahtuu siihen että toppakinttaat on pienet tms. :D

   Poista
 2. Tosi ihanat toppapuvut tytöillä. Kauniisti tulee esille kukat tummaa pohjaa vasten.
  Kivaa sunnuntaita teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 3. Aika söpöt haalarit, mulla on vielä ihan vaiheessa talvivaatteiden hankinta. No, on tässä onneksi vielä aikaa!

  VastaaPoista
 4. Todella ihanat talvihaalarit!

  VastaaPoista