maanantai 22. tammikuuta 2018

Molo Kids SS 2018 sovituskuvat


Taas on se aika vuodesta kun pitää jo hommata tulevaksi kevääksi välikausivaatteet, entiset on menneet pieneksi ja myyty. Päädyin jälleen hyväksi havaittuun merkkiin, eli Molo kidsiin.


Tilasin puvut Lastenpuoti Tenavalinnasta, olen sieltä paljon ostellut vaatteita ja heillä on nopea toimitus ja hyvä palvelu. Niin kaunis tämä uusi kuosi! Nimeltään X-ray big bloom. Liljalle otin koon 98, ja siinä on sopivasti kasvunvaraa. Lilja on nyt 2 v 4 kk ja pituudeltaan n.94 cm.


Helmille tilasin puvun koossa 104, mutta se oli jo nafti kuten kuvista huomaa. Menisi se nyt juuri ja juuri, mutta keväällä saattaa olla jo ihan eri tilanne ja hihat jää ainakin lyhyeksi. Vaihdoin sen kokoon 110 mutta siitä ei ole uutta kuvaa. Helmi nyt 3 v 7 kk ja pituus n. 107 cm. 


Sopii muuten hyvin noiden Gugguun merinopipojen kanssa yhteen. Haalareiden pohjaväri on harmaa, kuvissa vääristyy hieman enemmän lilan sävyiseksi. Tosi kaunis kuosi, suosikkini uutuuksista joita näet lisää täältä


Yksi syy miksi palaan aina uudestaan tähän merkkiin on se, kun nämä vaatteet kestää kulutusta. Tosin nyt huomasin näistä uusista puvuista että vedenpitävyys on vain 5000 mm kun muistelen että aiemmin se on ollut 8000 vai jopa 10 000...? No kuitenkin, luotan siihen että hyvin kestää meidän menot ja melskeet. Toinen syy on nämä kauniit kuosit, ei ulkovaatteiden tartte rumia olla. Ja tietenkin tykkään myös siitä, kun jälleenmyyntiarvo on hyvä, huolimatta siitä vaikka jokunen tahra tai kuluma olisi tullutkin. Viime vuonna sain yhden hyvin käytetyn puvun myytyä eteenpäin sellaisella hinnalla että haalari tuli maksamaan minulle vain nelisenkymppiä. 

Mitä tykkäätte kuosista? Joko teillä on välikausivaatteet hommattu?13 kommenttia:

 1. Onpa kyllä kaunis kuosi! Mitenhän tuohon ottaa lika kiinni? Onko teillä ollut noita vaaleita kuoseja aiemmin?

  VastaaPoista
 2. Aika hyvin, että lapsen kanssa olet saanut otettua noin monta hyvää kuvaa. Minkähänlaista lahjontaa moinen vaatii :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tällä kertaa ei edes kauhean paljon tarvinnut lahjoa! :D

   Poista
 3. On kyllä mielettömän kaunis kuosi♡♡ tuossa ei varmaan likakaan ihan heti näy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin luulen, ootellaan että pääsee tositoimiin. :)

   Poista
 4. Kiva kuosi :) Itse ihastelin myös sitä, kuinka hyvin lapsesi jaksavat olla kameran edessä!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tuo kuosi on kyllä tosi kaunis. Mololla on ihan huippuhaalarit.

  VastaaPoista
 6. Jos minulla olisi vielä tyttö siinä iässä, että tarvitsisi välikausihaalarin, niin kelpaisi kyllä tuo kuosi. Ihana! :)

  VastaaPoista