tiistai 4. huhtikuuta 2017

Oksentelua ja ompelua


Saatiin viettää miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa viikonloppuna ihan mökkeilyn merkeissä. Tytöt oli mummolassa hoidossa. Kyllä tuli niin tarpeeseen laatuaika! Savusaunottiin, pilkittiin ja kuunneltiin V:n vanhaa Rölli-älppäriä kaiken rokkenrollin lisäksi! Ja kaikenlaista. Kuten aina, paras sää tuli vasta poislähdön päivänä. Vaan ei se mitään, tytöt haettuamme mentiinkin vielä retkelle ja makkaranpaistoon kotijärvelle. Pilkilläkin käytiin mutta mitään ei lähtenyt, ainoastaan Arja-täti sai saalista. Pääasia että saatiin tankattua aurinkoa. Helmikin ekaa kertaa pääsi pilkkimään, tosin ei jaksanut kovin kärsivällisesti odottaa nykisikö kala. 


Tänään kun hain tyttöset hoidosta sanoi pph että Helmi valittelee mahaa. Minähän jo arvasin että toinen oksennustauti tälle talvelle on tulollaan ja niin siinä kävi että riisikakun syötyään se alkoi. Pyykkikone tuolla laulaa. Toivotaan että ei koko porukkaa käy läpi.

Ompeluhommia on tullut tässä silloin tällöin harjoitettua, ostin Jujunalta naisten mekkokaavan jossa samassa on monta eri mekon kaavaa ja ai että olen hullaantunut! Varsinkin timanttimekko on vienyt sydämeni, tällainen siitä tuli:Alla olevassa kuvassa on ensimmäinen timanttimekko jonka tein, ehkä hieman paremmin laskeutuu tuo viskoositrikoo. Taskuissa oli taistelua, toiseen mekkoon jo hoksasin kuinka ne tehdään.


Mitähän sitä seuraavaksi ompelisi?8 kommenttia: