torstai 9. maaliskuuta 2017

Uusi harrastus


Olen niin fiiliksissä uudesta harrastuksestani ettei meinaa edes malttaa nukkua kun ompeluideat tulee uniinkin. Kaikkia ihania kankaita pursuaa kaapeista jo nyt harrastuksen alkuvaiheessa ja toivoisinkin viikkoon lisäpäiviä pelkästään ompelukäyttöön!Olen ommellut viimeksi joskus yläasteella, muistan kun meidän piti tehdä pusero sellaisesta joustamattomasta kankaasta. Värivaihtoehdot ei oikein miellyttänyt, ruskeaa ja oranssia. Taitaa se jossakin kotikotona olla kaappien kätköissä, mutta en muista että olisin pitänyt sitä päälläni.Sanotaan että puuvillakankaalla kannattaa aloittaa ompeluharjoittelu, noh minä aloitin rohkeasti trikoolla. Taisin jo kertoa kuinka siinä kävi, nyt olen jo hieman harjaantunut. 


Ompelin Liljalle tuollaisen mekkosen Znok-merkin kankaasta, ihana tuo joutsenkuosi. Sisäpuoli ei kestä lähempää tarkastelua mutta ihan tyytyväinen olen lopputulokseen. Sittemmin olen ommellut myös itselleni tunikan, nyt jopa sain hihatkin tehtyä oikein kun aiempaan yritelmääni unohdin laittaa hihat oikeassa järjestyksessä! :D No oppia ikä kaikki ja varmasti vielä tulee jatkossakin ratkojalle paljon käyttöä.


Nyt vaan pitäisi malttaa pysytellä poissa kaikkien ihanien kangaskauppojen nettisivuilta, mutta helpommin sanottu kuin tehty!10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kankaita ❤️
  Työt yleensä haittaavat vapaa-aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kankaita oot haalinut! Täälä toinen perheellinen ompelija joka kaipais niitä lisä tunteja vuorokauteen:)

  VastaaPoista
 3. On kauniita ja värikkäitä kankaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes tiedä vielä mitä kaikkea noista tekisikään... Tai no on suunnitelmat mietintämyssyssä, toteutusta vaille valmiina.

   Poista
 4. Ihania kankaita! Viimeksi vuosi sitten alotin itselleni ompelemaan jotain.. On tälläkin hetkellä kesken, kun meni hermo taskujen kanssa.. :D Jospa joku päivä olisi taas tarpeeksi rohkeutta jatkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö, minäki välttelin taskujen tekemistä mutta sitten kun sen hoksasi olikin aika iisiä! Uutta yritystä kehiin vaan. :)

   Poista
 5. Ihania kankaita ja mie kans haluaisin oppia ompeleen ja hankkia koneen.vois tehä kaikkea kivaa ite nicolle

  VastaaPoista