tiistai 31. tammikuuta 2017

Vimma ennakkomyynti

Heissan! Minulla on vihdoin ompelukone (Husqvarna viking emerald 116) ja sormet syyhyää päästä ompelemaan. Siitä on vuosia kun viimeksi käytin konetta joten jokin harjoittelukangas ehkä ekaksi alle. Vimma väläytteli pari viikkoa sitten kankaiden ennakkomyyntimahdollisuutta ja tänään heidän facebook-sivuillaan lukee että huomenna alkaa odotettu kankaiden ennakkomyynti, jeee! Alla olevassa kuvassa on ne kuosit jotka tulee myyntiin:

Kuva: Vimman facebook-sivut

Itse en raski jokaista kangasta ostaa, mutta tuosta merenpoikaletistä haluaisin itselleni tunikan. Ihan huippujuttu että Vimma järjestää asiakkaille tämän ennakkomyynnin, koska aina kun tulee isokin erä nettiin normaalimyyntiin se myydään ihan minuuteissa ellei sekunneissa. Tuo mystical flowers olisi myös aika ihana, joko tyttöjen vaatteisiin tai omiin. Mustavalkoiseen lettiin olen hieman kyllästynyt, ja tuosta sateenkaariletistä en vielä oikein osaa sanoa tykkäänkö. 

Ompelukone on vielä tuolla pakkauksessaan koska nämä tunnit päivässä vaan hupenee jonnekin. Haaveilen kokonaisesta päivästä jolloin voisin keskittyä pelkästään ompeluhommiin ja haluaisin että joku neuvoo kädestä pitäen. Kirjastosta olen pistänyt varaukseen Ottobre-lehtiä ja on minulla omiakin Suuri Käsityö-lehtiä vino pino kaapeissa. Ottobressa on ehkä kivemmat lastenvaatemallit. 4 kommenttia:

 1. Ihania kankaita <3 Nämä ovat kyllä just sellaisia, että haluaisin niitä kaikkia omaksi.

  VastaaPoista
 2. Samanlaisia ajatuksia täälläkin. Minäkin hankin opelukoneen ihan sillä ajatuksella, että olisi hauska alkaa itse ompelemaan lapsille vaatteita.. Tuolla se silti vaan pölyttyy pöydällä. Oon ommellut varmaan viimeksi kymmenen vuotta sitten, joten vaatisi kyllä vähintään sen yhden päivän ja jonkun opettamaan että saisi homman käyntiin. Ei vaan ikinä tahdo muka aika riittää. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Eerika varaat itelles sen yhden päivän niin pääset hyvin alkuun! :)

   Poista