keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Jouluterveiset pakkasen keskeltä ja arvonnan voittaja

Tervehdys täältä kotiseudulta Pintamolta. Pakkasta on lähemmäs 30 astetta, hrrr ei tuolla nyt paljon ulkoilla. Jospa se tuosta hieman lauhtuisi. Eilen käytiin hautoille viemässä kynttilät, ei onneksi ollut ihan näin kylmä niin Helmikin tarkeni sylissä. Tosin melko pikakierros tehtiin kun kokoajan huoletti että paleltuuko se pienokainen.

Tästä jatketaan matkaa Syötteelle, saa nähdä eksyykö pukki sinne vai tuoko tottu lahjat kuusen alle sillä aikaa kun ollaan saunassa ;)


Helmin kuvan myötä teille jouluterveiset. Olimme Syötteen koulun joulujuhlassa viime perjantaina, ja pikkutonttu jaksoi olla kiltisti koko juhlan ajan! Hiljaa sylissä seurasi esityksiä, jotka oli taas ihania. Voih, jälleen mielen valtaa se ajatus että olisi mukava kun Helmikin aikanaan pääsisi pieneen kyläkouluun. Vaikka on isommissakin kouluissa ollut mukavia joulujuhlia, on pienen koulun tunnelma eri luokkaa.

Tässä kun ollaan nyt reissunpäällä oltu jo useamman päivän ajan en ole kerennyt tänne kirjoittaakaan, mutta muumiarvonnan voittaja on nyt selvillä. Muumitarjottimen ja hattivattikulhon voitti

Pirjo Juvonen

Onneksi olkoon sinulle, laitan viestiä ja paketin postiin pyhien jälkeen! :)

Koitan postata tässä kiireisten joulun välipäivien aikana. Paljon on asiaa, mutta pienet hetket kirjoittaa ovat hieman vähissä kun koko ajan on muuta tekemistä. Mutta blogia en unohda, pidän huolen että on aikaa kirjoittaa ja laittaa kuvia (niitäkin on taas kertynyt...)

Blogin synttärit muutes lähestyvät, silloin voitaisiin taas kehitellä jotakin kivaa arvontaa, pysykäähän kuulolla :)

1 kommentti:

  1. Hui ku kylmä siellä,mutta rauhallista joulua kaikesta huolimatta

    VastaaPoista