keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Poweria päivään


Aivan huikea fiilis tulee tuosta jaffasta tuolla taivaalla! Olen ollut virtaa täynnä, neljänä päivänä peräkkäin käynyt hiihtämässäkin. Mikä mua vaivaa?! Mistä tätä virtaa riittää... Oma epäilykseni on tämä uusi lempparismoothie jolla aloitan päiväni.


Smoothieitahan (sanahirvitys, tulikohan edes oikein kirjoitettua :D ) voi tehdä mistä raaka-aineista tahansa, mutta omaksi lempparikseni on tullut tällainen:

n. 1,5 dl maustamatonta tai vaniljan makuista soijajogurttia
loraus inkiväärimehua (itse käytän tätä)
puolikkaan sitruunan mehu
1 appelsiinin mehu
1 avokado
n.1 rkl kauraleseitä
puoli kourallista cashewpähkinöitä
mintunlehtiä
n. 1 tl hunajaa
(muutama vihreä viinirypäle)

Nuo kun surauttaa blenderissä sekaisin niin siinä on jo melko hyvä startti aamuun. Välillä syön tuon lisäksi kaurapuuron ja kananmunan mutta olen todennut tuonkin riittävän melko hyvin lounaaseen asti. Kokeilkaa! :)



7 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen smoothie ohje! :) itse en ole lainkaan tuollaisten ystävä, mutta mies sen sijaan kokkailee näitä harva se ilta :D

    VastaaPoista
  2. Nam, kuulostaa hyvältä! Smoothiet on jäänyt meillä unholaan, olisikin kiva ottaa taas tavaksi tehdä välillä aamupalaksi. Avocado smoothiessa on varsinkin nami, ruokaisa ja antaa ihanaa pehmeyttä😊

    VastaaPoista
  3. Ihanan kuuloinen ohje, menee kokeiluun! Me ollaan tyhjennetty pakastinta mustikoista ja mansikoista, joista tulee jogurtin kanssa ihanaa smoothieta ihan sellaisenaankin.

    VastaaPoista
  4. Mä olen myös snoothie-hullu.
    Mulla on ainut vaatimus et sen pitää olla kylmää. Tän vuoksi laitan pakkaseen banaaninpaloja. Siitä tulee kermainen koostumus ja pelkkä kauramaito riittää nesteeksi.
    Chiliä laitan muös useasti mausteeksi. :)

    VastaaPoista
  5. Pirtelöt ovat kyllä tosi hyviä :) Tulee useasti tehtyä eri makuisia.

    VastaaPoista
  6. Tytär tekee useinkin smoothieita. Itse tykkään lähinnä marjaisista versioista. Inkivääri on kyllä tosi hyvä lisä melkein mihin vaan.

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa namilta! Aion itte tuon soijajogurtin kyllä korvata muulla, mutta muuten erittäin oiva resepti!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista