keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Pupujemma

Viime vuonna sain haalittua käsiini palan Verson puodin suosittua Pupujemma-kangasta mutta kerkesin vasta tässä yhtenä päivänä ommella siitä puserot tytöille. Meidän Lilli on varsinkin sellainen pupufani ettei muuta pukisikaan päälleen kuin hänen lempparimekkonsa pupujen kuvalla. No ajattelin että josko tällainenkin paita kelpaisi jossa pupu on mennyt piiloon, vain korvat pilkistää.


Kaavana käytin yhtä Ottobren peruspaidan kaavaa, mutta lisäsin helmaan pituutta.


Mallit ovat niin meneväistä sorttia että kuvat väkiselläkin vähän tärähtää, ei tule enää tarkkoja kuvia mutta jospa noista selvän saa. 


Helmin puseroon ei enää riittänyt kangasta kuin etuosaan joten tein hihat ja takaosan mustasta trikoosta. Ostan usein kankaita Verson puodista ja kun heillä on liike Kempeleessä niin ei tarvitse maksaa postikulujakaan, ja näkeepähän kankaat paikanpäällä. Välillä siellä on pieniä palasia jotakin loppunutta kangasta jota olen himoinnut. Kuten monet muutkin kankaat Verson puodilla niin Pupujemmankin on suunnitellut Leena Renko.


Kyllä se niin on että tekemällä oppii parhaiten. Olen oppinut jo melko hyvin tekemään tuon kauluksen resorista, vielä se vaatii harjoitusta mutta kokoajan olen menossa parempaan suuntaan. 

Minulta on kyselty varsinkin instagramissa, teenkö vaatteita myyntiin. En valitettavasti kerkeä tehdä kuin omiin tarpeisiin, toivoisinkin päiviin lisätunteja jotta voisin ommella itsellekin enemmän. Ehkä sitten kun opettelen saumurin käytön...



15 kommenttia:

  1. Ihanat paidat ja vielä suloisemmat mallit :)

    VastaaPoista
  2. Söpöt pikkuiset ja todella kivat pupupaidat :) Hauska idea, että vain korvat näkyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi ostaa tuota kangasta lisää, kunhan tulee taas tuossa värissä myyntiin.

      Poista
  3. Oi miten söpöset! Tykkään tuosta Pupujemmasta. Tulisikohan sitä alennukseen Kankaiden yössä perjantaina? Tuu osallistumaan Roon kangasarvontaan mun blogiin. http://belleepoquewedding.blogspot.fi/2018/01/paljastuksia-roon-synttariperjantaista.html

    VastaaPoista
  4. Ihana kuosi kankaassa ja söpöt kuvat <3

    VastaaPoista
  5. Tästä täytyy sanoa, että on hyvin samannäköiset tytöt. :)

    VastaaPoista