keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Edistystä

Lilja täyttää ensi viikolla 2 vee ja on jo iso tyttö! Puhetta on alkanut tulla paljon, ymmärrettäviä lauseita. Nyt kun tytöt ovat 2 ja 3-vuotiaat voisi sanoa että nyt on sellainen mukava, ehkä helpompikin (?) vaihe tullut, toivottavasti jäädäkseen. Pitkään kesti sitä vaihetta että miljoona kertaa piti käydä nukkumaan mentäessä laittamassa peittoa paremmin jne mutta nyt on jo muutama ilta mennyt hyvin senkin suhteen, jes! 

Sellaista taiteilua välissä tämä vanhemmuus mutta en vaihtaisi mihinkään. Sen olen huomannut itsessäni että hermo meinaa mennä helpommin varsinkin pidemmän työpäivän jälkeen, ja tytöt nykyisin riitelee melko kovaäänisesti. Itse kun olen luureissa päivän aikana ja puhun työpäivän aikana n. 3,5 tuntia niin se automatka kotiin on ihana istua ihan hiljaisuudessa. Jos mies on kerennyt hakea lapset hoidosta niin joskus jo ovella odottaa huutavat palosireenit. Usein se helpottaa kun keksii äkkiä jotakin tekemistä.

Päästiin miehen kanssa katsomaan Napapiirin sankarit 3 kun kerrankin saatiin lastenvahti. Leffa ei ollut mielestäni yhtä hyvä kuin edelliset mutta pääasia että päästiin kahdestaan jonnekin. Ihannetilanne olisi jos vaikka kerran kuukaudessa voitaisiin viettää treffi-iltaa, katsotaan. 

Kuvituskuva arkistojen kätköistä, systeri ja minä






2 kommenttia:

  1. Yhteinen aika puolison kanssa on kyllä tosi tärkeää, eikä se tärkeys katoa vaikka lapset kasvaakin. Ihanaa on, että edes välillä pääseen kaksin jonnekin.
    Mukavaa keskiviikkoiltaa Johanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan totta. Me saatiin viime kuussa peräti kaksi kertaa käydä leffassa kahdestaan. :)

      Poista