maanantai 7. elokuuta 2017

SARAH DESIGN

Täällä ollaan! Minulta on kyselty, missä olen. Blogissa tosiaan on ollut hiljainen kesä, instassa olen ahkerammin oleillut. Uusia seuraajia on tullut, kiva!

Ompeluharrastus on vienyt mennessään, tuntuu että haluttaisi ommella lähes jokaisena liikenevänä hetkenä. Eli ei kovin usein, aika tuntuu olevan kortilla. Jotain sentään olen saanut aikaiseksi. Sain taannoin SARAH DESIGNILTA testiin ihania kankaita, jerseytä ja resoria. Niistä syntyi Helmille baggyhousut uusimman Ottobren lastenlehden kaavan mukaan. 
Liljalle on samat housut tekeillä. Myös alla oleva Heimo-kangas odottaa inspiraatiota, raskisinkohan saksia siitä itselleni housut resorilahkeilla?


SARAH DESIGN on Saara Lintulan yritys. Hän sanoo: "Toivon että kankaistani ja vaatteistani huokuu suomalainen selkeä muotoilu afrikkalaisella sykkeellä. Esimerkiksi Heimon ja Pisaran kuosien sunnittelun pohjana on käytetty afrikkalaisia perinne kuvioita." Kankaiden lisäksi sivuilta löytyy lasten- ja aikuisten vaatteita. Kankaat tulevat Suomesta ja Baltian alueelta. Kaikki vaatteet valmistetaan Suomessa. 

Itse tykästyin kankaiden laatuun. Jo esipesun jälkeen huomasin että nämä kankaat tulee kestämään, ja on Helminkin housuja jo pesty eikä kangas ole mennyt miksikään. Jännityksellä odotan tulevia kuoseja. 

Ainiin, myös SARAH DESIGNIN kankaita tulee kauppakeskus Zeppeliinin Kangas-pop up-tapahtumaan 1.-3.9. Itsekin siihen jo pistin ruksin että osallistun, mutta huomasin että Levin Ruskamaraton on samana viikonloppuna ja sinne olen ystäväni kanssa menossa. Ehkä saan jonkun ihanan käymään kangaskaupoilla puolestani.. :)

Ja hei, arvontaa on lähipäivinä tiedossa.

Kivaa alkanutta viikkoa!
2 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä taitava ompelija, wau! Upeita kuoseja noissa kankaissa!
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! :) Nuo on niin kauniit kankaat että mielikseen noista ompelee.

   Poista