lauantai 18. kesäkuuta 2016

Silverjungle, rakkautta ensisilmäyksellä


Ostin ensimmäisen kerran Silverjungle-vaatteita kun bongasin että facebookissa on Silverjungle Oulu-ryhmä. Sieltä löysin Merja Suomalaisen ja hänen kauttaan pistin tilauksen menemään. Tilasin vaikka mitä itselle ja lapsille, näillä vaatteilla ei ole ylihintaa ja kaikenlisäksi oli tosi hyvässä alessa myös. Ja tämähän on suomalainen merkki! Kaikki tuotteet ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja. 



Kukkahousuista on tullut ihan lempparit joita pidän joka päivä jalassa. Hametta en ole kerennyt vielä pitää, mutta sekin varmasti pääsee päälle kunhan ilmat tässä taas lämpenee. Housut on tosi reilua kokoa, nuo minunkin ovat L-kokoa ja on mukavan rennot jalassa. On varmasti myös raskaana oleville mukavat, kun yläosan saa nostettua masun päälle puristamatta. 




Tytöt saa samistella äidin kanssa, kukkia siellä ja kukkia täällä. Helmin toppi vielä hieman reilu, kokoa 98/104 mutta meneehän tuo. 






Kukkaistyttö-Lilja. :)





Housuissa tykään myös siitä, kun niissä on taskut.


Noiden lisäksi tilasin aikuisten mustan 3/4 lahkeellisen jumpsuitin (vai summersuit?) ja Helmille oranssin samantyylisen. 

Melko nopeasti myytiin loppuun samaista kukkasarjaa oleva maximekko, sitä koitin havitella ja lopulta ostin sen facebook-kirppikseltä kun edustajilta ei enää saanut.


Leppoisaa lauantaita!





6 kommenttia:

  1. Silverjungle ei petä! Meillä myös useammalta vuodelta merkin vaatteita, ihania ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna meinasin käydä kutsuilla mutta en saanut aikaiseksi, tänä vuonna täytyy korjata tilanne!

      Poista
  2. Tuo maksimekko on ihan täydellinen ❤️ Ihanaa kukkakuosia kaikissa vaatteissa.

    VastaaPoista
  3. Nuo housut näyttä kyl kivalta. :)

    VastaaPoista