torstai 9. kesäkuuta 2016

PAEZ, kuin taivaalla kävelisi! (ALEKOODI)


Minulla kun on vähän tällainen räpyläkinttu, on hankala löytää hyviä kenkiä joissa olisi sopivan leveä lesti. Jos lesti käy liian pieneksi, on tuloksena hankaumia ja rakkuloita ja auts. Olen nyt muutaman viikon kävellyt PAEZ-merkkisillä kengillä. Sain kengät blogiyhteistyön merkeissä testiin, ja mietin että noinkohan ovat niin hyvät kuin on mainostettu. Kylläpä täytyy todeta tämän ajan jälkeen että on se kuin taivaissa kävelisi. Voi johtua siitä, että PAEZ joustaa ja muotoutuu oman jalan mukaiseksi 6 tunnin käytön jälkeen, joten voiko enää mukavammat olla! Kuin ei olisi kenkiä ollenkaan jalassa.



Kenkien materiaali on vahva puuvilla ja sisäpohja on hengittävää nahkaa. Jalan kaaren pehmennys sisäpohjassa antaa jalalle hyvän ja terveyttä edistävän tuen. Keltaisissa näkyy jo hieman käytönjälkiä päällä, ne on olleet ihan lempparit. Varmaan pesussa lähtee pienet tahrat hyvin. 



Nämä minun omani ovat lintukuosiset FLATFORM LACED UP BIRDS-espadrillet ja ihanan keltaiset ovat CLASSIC RAW [ESSENTIALS] - YELLOW. Valmistaja neuvoo, että jos mietit kahden koon välillä (36-39) valitse pienempi, (40-41) valitse suurempi. Hyvän tunnun lisäksi onhan nämä karkkimaisen kauniita! Nettikaupasta löytyy kenkiä niin aikuisille kuin lapsillekin, ja jos Helmillä olisi isompi jalka tilaisin hänelle ainakin nämä herkut! Harmi kun niissä koot lähtee numerosta 27, muutaman numeron isot vielä.



PAEZ antoi lukijoilleni alekoodin, jolla saa heidän nettikaupastaan 10 % alennuksen koodilla PAEZ&ARJENMILJONAARIKESÄ2016. Koodi on voimassa heinäkuun 10. päivään saakka, ja koskee normaalihintaisia tuotteita. PAEZ Finland löytyy myös Facebookista. 



5 kommenttia:

  1. Siis aivan ihania kenkiä. Nuo keltaiset voisin kotiuttaa heti.

    VastaaPoista
  2. Paezilla on aivan ihania kenkiä! Minulla on ollut yhdet jo vuoden käytössä enkä voisi olla tyytyväisempi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, veikkaan että omakin taival Paezien kanssa tulee kestämään vuosia. :)

      Poista
  3. Suloinen toi lintukuosi noissa toisissa

    VastaaPoista