lauantai 5. maaliskuuta 2016

Bloggaajien Livbox

Eilen tuli tekstiviesti saapuneesta paketista smartpostiin, mietin että mikähän paketti sieltä on tulossa kunnes muistin että tilasin elämäni ensimmäisen Livboxin. Huomasin jossakin blogissa alekoodin jolla tämän sai hintaan 13 euroa ja päätin tilata. Maaliskuun livbox on bloggaajaboxi eli bloggaajat ovat valinneet siihen suosikkituotteitaan. 


Tältä näyttää sisältö maaliskuun boxissa:



Lumene longwear blur meikkipuuteri SK15: Uusi Longwear Blur Meikkipuuteri hyödyntää blur-efektiä ja luo kasvoille välittömästi samettisen heleän, virheettömän pohjan. Pitkäkestoinen Meikkipuuteri on peittävin Lumene-puuteri. Sävynä on hunajapilvi joka taitaa minun kasvoilleni olla hieman liian tumma joten tämä ehkä lähtee kiertoon. 

Cutrin Sensitive Multispray: Voimakkaan tuen antava hajusteeton monitoimisuihke. Volyymia, kiiltoa ja rakennetta antava tuote, jolla saat tuen ja pidon hiuksille tyvestä latvaan. Ihanteellinen muotoilusuihke antaa hiukselle suojaa lämmöltä ja on erinomainen rullakampausten pohjalle. Tämä tulee ehdottomasti käyttöön, veikkaan että sopii hiuksilleni. Plussaa hajusteettomuudesta!

Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+: Aurinkosuojavoide, joka on kevyesti sävytetty ja öljytön. Tämä uutuustuote sisältää antioksidantti Licochalcone A:ta, joka muodostaa biologisen solusuojan. Lisäksi tuote sisältää glycyrrhetiinihappoa, joka puolestaan vahvistaa ihon omaa solusuojaa sekä DNA:n korjausmekanismia. Sisältää myös laajakirjoisen ja fotostabiilin UVA- ja UVB-suodatinyhdistelmän. Tuotteen väripigmentit imeytyvät ihoon ja korjaavat ihonsävyä tehden ihosta tasaisen ja säteilevän näköisen. Kesällä tarpeellinen tuote, mikäli sitä hellettä on luvassa...

Vichy Idéalia Skin Sleep Yövoide: Palauttava geelimäinen yövoide, joka vahvistaa ja tekee ihon laadusta paremman yön aikana. Sopii kaikenikäisille naisille sekä kaikille ihotyypeille ja -sävyille. Kliinisesti todistettu teho myös huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Luulen että tästä tulee suosikkituotteeni, tällainen voide tulee tarpeeseen huonojen yöunien jälkeen. Olisin vaan juuri tämän tuotteen toivonut olevan normaalikokoinen, pakkauksessa tuli melko minikokoinen versio tästä.

Dermosil Trio Kulmaväri: Dermosil Trio Kulmavärin avulla saa loihdittua kauniit ja huolitellut kulmat. Dermosil Trio Kulmaväri sisältää kaksi ruskean eri mattasävyä. Toinen sävyistä on hieman vaaleampi ja toinen tummempi. Mikäli sävy ei sellaisenaan ole mieleinen, voi helposti sävyjä sekoittamalla luoda juuri itselleen sopivan sävyn. Triossa on mukana myös vaalea, helmiäistä sisältävä highlighter-sävy, jolla voit korostaa kulmakarvan alla olevaa aluetta. Voit korostaa sävyn avulla myös poskipäitä tai käyttää sävyä luomivärinä.
Pakkauksessa on mukana kätevä kaksipäinen sivellin, joka toisessa päässä on highlighter-sävyn levitykseen tarkoitettu aplikaattori ja toisessa päässä viistopäinen sivellin kulmavärin levittämistä varten. Tuote on hajustamaton, ja se sopii myös herkkäihoisille, sillä Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt tuotteelle Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Minulle, jolla on maailman vaaleimmat kulmat luonnostaan tämä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote. 




Maaliskuun Livbox oli kokonaisuutena mieluinen vaikka kaikki tuotteet ei ehkä omaan käyttöön tulekaan. Aion jatkossakin tilata näitä boxeja, melko edullinen hinta varsinkin jos sisältää monta täysikokoista tuotetta.

Miltä boxi vaikutti, tykkäsitkö? Oletko sinä tilannut aiemmin Livboxeja?



11 kommenttia:

  1. Mie oon tilannu melkein alusta saakka ja tässä oli moni tuote joka ei vaan iskeny muhun,mutta niin se välillä vaan on =)

    VastaaPoista
  2. Kerrohan sitten, oliko hyvä tuo kulmaväri.

    Ite kokeilin joulukuun ajan tuohon Vichyn sarjaan kuuluvaa seerumia ja se oli kyllä hyvä.

    En oo tilannu tuota boxia ku mietityttää, jos ei kaikki ookkaa itelle sopivia nii meneekö hukkaan sitte..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy kertoa. Itse ajattelin tosiaan tilata nämä kun voihan ne tuotteet joita ei itse tarvi lahjoittaa eteenpäin tai vaikkapa pistää myyntiin. :)

      Poista
  3. En ole tilannut boxia koskaan. Ihania tuotteita tuossa on ollut. Tuo Lumenen puuteri ja luomivärit täyskymppi ja Eucerinille annan aina ääneni.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Onpa ihana boxi! Mä oon kans miettinyt boxia, mutta en oo koskaan tilannut. Kivoja tuotteita tässä paketissa!

    VastaaPoista
  5. Otin tämän boxin, koska oli bloggaajaboxi ja tämä olisi huisin hyvä boxi jollei olisi niin montaa tuotetta jo entuudestaan. Todellakin saa rahoille vastinetta. :)

    Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no joo jos on jo etukäteen näitä niin ei ehkä niin kiva ole saada. :)

      Poista
  6. Miltä tuo Eucerin tuoksuu? Aurinkorasvat ovat monesti hajusteherkän painajaisia. Onko kovasti sävytetty? Omasta apteekista en vielä löytänyt :/

    VastaaPoista