lauantai 20. helmikuuta 2016

Syytän Instaa

Kyllähän se tuo Instagram on välillä oikea houkutusten paikka. Nimittäin meikkihoukutusten... Eilenkin selailin ihan satunnaisia kuvia, kun jotakin kautta päädyin erään naisen kuviin joissa oli upean vihreä silmämeikki. Häshtägeistä päättelin että kyseessä on Urban Decay-merkin Vice 4-paletilla tehty meikki. Mieleni alkoi huutaa: tahtoo!! Ihme kyllä tämä merkki on minulle melko tuntematon, vaikka moni muu tätä tuntuukin hypettävän. Hetken googlailtuani luovutin ja päätin kysyä viisaammilta neuvoa. Otin yhteyttä Minäkö keski-ikäinen-blogin Tiiaan kysyäkseni, onko tietoinen tästä meikkipaletista. Hän ohjasi minut edelleen Eyeshadow and flame-blogin Ilonan juttusille joka kertoi, että taitaa olla tämä viime vuoden paletti joka paikasta loppuunmyyty, lmited edition kun on. Manasin itseäni, kuinka hoksaan kaiken kivan liian myöhään. Ei siinä mitään, menin eBayn sivuille ja oli PAKKO tilata tämä upeus sieltä... Täytyy toivoa että saapuisi perille ehjänä! Eikä se ihan ryöstöhintainen ollut.



 Nuo sävyt on syötävän ihania, odotan varsinkin vihreiden testaamista. Meikkaajana olen kokeileva, tykkään testata rohkeampiakin värejä. 



Sokoksellakin oli myynnissä tätä viime vuonna. Paletista kerrotaan näin: 

Vice4-luomiväripaletti sisältää 20 koukuttavan upeaa, ennennäkemätöntä, ainutlaatuista sävyä. Luomiväripaletin sävyt ovat pigmenttirikkaita ja vaihtelevat matta- ja metallisävyistä kimalteleviin sävyihin. 
Luomivärien salaisuus on Pigment Infusion System™, joka antaa tiukasti pysyvän pigmentin ja helpon levitettävyyden. Lopputulos? Uskomaton määrä väriä, joka pysyy sekä samettinen pehmeys. 

Luomiväripaletti sisältää sävyt: Bones (osterin satiini helmiäisillä), Grip (ruskeanharmaamatta helmiäisillä), Deadbeat (musta satiini helmiäisillä), Beat Down (syvän metallinen violetti helmiäisillä), Pandemonium (metallinen luumu helmiäisillä), Framed (vaalea neutraali, matta satiini), Fast-Ball (metallisen persikkainen pinkki helmiäisillä), 1985 (metallinen fuksia helmiäisillä), Underhand (burgundin ruskea satiini), Harlot (metallinen laventeli), Discreet (pehmeä vaaleanpunainen matta), Grasshopper (metallinen smaragdinvihreä helmiäisillä), C-Note (vihreä helmiäisillä), Arctic (kirkas sinivihreä kimalteella), Robbery (syvän metallinen ruskeanharmaa), Bitter (punertavan ruskea matta), Flame (kirkkaan oranssi helmiäisillä), Low (ruskea matta helmiäisillä), Crowbar (mustakultainen) sekä Delete (syvänruskea, matta satiini).



Alla olevassa kuvassa on vuoden 2014 Vice 3-paletti, jossa siinäkin ihanat sävyt. Tuo paletti maksoi eBayssakin hieman enemmän.


Tuokin olisi aika must-ostos, mutta ei kuitenkaan. Jokin tolkku nyt tähän hommaan. Olen ehkä nyt vuoden aikana ostanut enemmän meikkejä kuin aikoihin, mutta silti hankinnat ovat pysyneet hyvinkin kohtuullisissa rajoissa. Usein vain tarpeeseen, mutta sitten jos on joku tällainen limited edition niin täytyyhän se saada. Meikkejä on myös kiva saada lahjaksi jos lahjan antaja vaan tietää toisen maun. :) Sitä Instan selailua voisin myös ehkä hieman vähentää ettei tule liian usein tällaisia meikkihoukutuksia.


Oletko sinä meikkien suurkuluttaja, vai ostatko jotain silloin tällöin? Hamstraatko kausituotteita joita ei enää välttämättä saa uudestaan?




14 kommenttia:

  1. Upeita värejä! Itse olen liiankin pelkuri kokeilemaan eri värejä...lähinnä siis harmaata, vaaleita helmiäisiä, hieman tummempia, armynvihreää...:D Ehkä joku päivä uskaltaudun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan! :) Kyllä itsekin arkena käytän enimmäkseen juuri sellaisia helmiäisia, vaaleita sävyjä, mutta juhliin ja illanviettoihin on mukava laittaa hieman enemmän väriä.

      Poista
  2. No vau! Noilla saat kyllä aika upeat silmämeikit tehtyä <3

    VastaaPoista
  3. Mä olen sellainen ostan kun tarvitsen meikkaaja, mutta huulikiillot, huulipunat ja rajauskynät on mun heikkous, niitä pitää olla ja mielellään paljon. Ai niin ja uutena innostuksena myös kynsilakat :)

    Mahtavia sävyjä paletissa ja oikein odotan, että teet postauksen uuden sävyisestä silmämeikistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikiiltoa käytän usein mutta huulipunat ja varsinkin huultenrajauskynät on minulle vieraampia. Kyllä nyt kevättä kohti täytyisi löytää jokin kiva huulipuna. :)

      Poista
  4. Aika lumoavia värejä. Etenkin tuossa alimmassa.

    VastaaPoista
  5. Hahaa, mäkin syytän instaa jo nyt monesta asiasta!! :D Ihana paletti! :)

    VastaaPoista
  6. Mä syytän Instaa lähinnä blogini hiljenemisestä.. se vähä aika mitä olisi "äiskän omaa ruutuaikaa" kuluu nykyään useammin instassa kuin bloogerissa.
    Meikkien suurkuluttaja olen aina ollut, onnekseni pari hyvää ystävää on alalla joten (esim. vähän testattua) kometiikkaa saataa saada vaikka vaihtarina lastenvaatteisiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän sama vika täälläkin. :O

      Huippujuttu toi että on ystäviä joiden kanssa vaihdella meikkejä vaikkapa niihin lastenvaatteisiin! :)

      Poista