perjantai 22. tammikuuta 2016

Superedullista Ellokselta

Blogikierroksella surffailu käy välillä kalliiksi. Tai no se tietty riippuu siitä paljonko tilailee. En kyllä valita, sillä niin mahtavan alekoodin bongasin Kaikki mitä olen-blogista ja jaan sen nyt teillekin: koodilla 335406 saa 50% lisäalennusta valikoiduista ALE-tuotteista! Itse hain jo oman (ensimmäisen, vielä 2 pakettia tulee jälkitoimituksena...) lähetykseni tuolta Tokmannilta kun sielläpäin vaunuiltiin tyttöjen kanssa.

Nämä tilasin:


Tuota nahkatakkia katselin jo aiemmin ja toivoin että se tulisi aleen, ja tulihan se! Hintaa tälle ei tuon lisäalennuksen jälkeen jäänyt kuin 34,50 e. On aitoa, 100 % sikanappaa. Harmittaa, kun takki on tällä hetkellä minulle vielä pieni eikä jaksaisi alkaa vaihtamaan kun ei ole varmaa onko isompaa kokoa sitten enää jäljellä. Sitä suuremmalla syyllä täytyy tässä katsoa mitä syö niin jospa jo keväällä mahtuisi ;) 


Tällekin takille jäi hintaa alle 30 e, lähtöhinta oli n. satanen. Tämä oli mukavan tuntuinen päällä.


Nuo nilkkurit oli ihan must have! Nekin aitoa nahkaa, hinnaksi jäi 35,50 e! Ja tuo merinovillainen neuletakki oli jo niin halpa että oksat pois, hinta vain vähän päälle 20 e ja kokojakin oli vielä hyvin jäljellä. Tilasin harmaan, mutta olisi pitänyt vielä mustakin tilata kun noin edullisesti sai. Harvoin villaisia vaatteita tuohon hintaan saa.


Ei sitä autoa aina tartte kun voi paketitkin hakea rattailla...

Nyt sitten odottelemaan mitä muuta tulevista paketeista paljastuu, hittejä vai huteja. 



6 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia :) Mä en vielä ole sortunut mihinkään, vaikka tuo neuletakki kyllä kovasti palelevaa houkuttelikin.

    VastaaPoista
  2. Minäki eilen tilasin vaatteita mm. tuon saman neuletakin. Tilauksen oikea arvo ois ollu 300 e, mutta kaikkien alejen jälkeen "vain" 70 e. Toivottavasti ei tullu huteja.

    Ei kait sitä normihinnalla kannata ostaa mitään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan, kyllä alehinnalla kannattaa enemmän ostella jos vaan kokoja riittää :)

      Poista