tiistai 26. tammikuuta 2016

Lilja 4 kk ja kuuhulluutta tai jotain ihan muuta

Meidän pienempi tyttö on jo 4 kk. Tuntuu että synnytyksestä on ikuisuus aikaa! Eilen alettiin varovaisesti maistella soseita (bataatti-kesäkurpitsa) ja hyvin näytti maistuvan. Tuossa pari viikkoa sitten kokeiltiin jo hieman päärynää, mutta ei tuntunut sopivan muutaman päivän perusteella joten siirrettiin sen antoa. Lilja on ihanan iloinen ja yleensä nauravainen tyttö, mutta myös temperamenttinen ja hermostuu melkein heti jos ei saa maitoa sillä sekunnilla. Ihan hurjaa että meidän vauva on parin kuukauden päästä jo puolivuotias!


Täysikuu taisi taas olla, ja se kyllä näkyy molempien lasten (kuin meidän aikuistenkin) yöunissa. Helmi on nyt jo parina yönä herännyt noin puoli viiden aikaan ja tullut meidän sänkyyn, mutta ei ala siinä nukkumaan ja eipä Liljakaan sitten oikein pysy unessa. No tänä aamuna otti Helmi ihan miniunet sitten aamulla, ja itselläni tuntui että saa laittaa tulitikut silmiin jotta pysyy auki päivän. Taidetaan olla kuuhulluja koko perhe. Tai sitten Helmin huonot yöt johtuu jostain muusta. Mittasin aamulla pariin otteeseen kuumeen kun toinen tuntui niin kuumalta, ja ekalla mittauksella sitä oli 37,6 astetta ja toisella jo 38,3. Hyvin kuitenkin jaksaa touhuilla ja syödä, välillä tosin valittelee että jotakin paikkaa kutittaa :( raapii reittä, olisiko vesirokko tai jokin muu tulossa? Sitä ei ole lapset vielä sairastaneet, eikä Helmillä kyllä vauvarokkoakaan ole ollut. Päikkäreille kun laitoin, oli kuumetta enää alle 37 astetta. Mistä näitä taas tietää. Vai kenties vipat hampaat?



Alla vielä kuvia tyttöjen samisteluvaatteista jotka löysin KappAhlista. Bodyt oli normihintaisia uutuuksia mutta itselläni oli alekoodi jolla sai yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta -50 % ja toisesta -25 % joten ei hintaa jäänyt paljon (normihinta n. 10 e). Housut kuului tarjoukseen osta 3, maksa 2 joten niillekään ei jäänyt paljoa hintaa kun olivat jo valmiiksi alessa 10 e. Noiden lisäksi valitsin kolmanneksi vielä yhden neulemekon Liljalle. Bodyjen koot päättyy kokoon 86, mutta hyvin meni vielä Helmille päälle tuo koko. Liljalle otin bodyn 68 ja housuissa oli jäljellä enää 62, mutta hyvin ne vielä menee kun joustaa vyötäröltä reilusti. Nämä Newbie-vaatteet on niin söpöjä, ja tykkään pitää välillä tytöillä samanlaisia vaatteita päällä. Saisikohan noita housuja itsellekin isojen tyttöjen koossa?! :D




Herkkää kukkakuviota




Olkaa varovaisia jos olette liikenteessä sillä lunta taitaa sadella koko Suomessa kuin viimeistä päivää. Odottelen systeriä yökylään ja nautin vielä teekupin lasten ollessa päikkäreillä.

Mukavaa tiistain jatkoa!






9 kommenttia:

  1. Niin kauniita tyttöjä sielä <3 Ja 4kk!! Siis ai että miten aika menee nopeaan! :D

    VastaaPoista
  2. Söpöjä vaatteita ja minusta aika menny tosi nopeesti nico täytti meillä tosiaan viime viikolla 6kk

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Newbien värit ja kuosit on kivaa vaihtelua voimakkaammille printeille joista myös tykätään.

      Poista
  4. Söpöjä kuvia ja kauniita vaatteita :) Jos korvissa, niin en usko et kuume laskis. Yleensä se vaan nousee jos on noustakseen. Hampaathan voi joillekin aiheuttaa just lämpöilyä. Toivotaan, ettei pahemmin sairastu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitinkin äsken postauksen, kun eilen oli kuumekouristus :/ epäilen sitä vauvarokkoa.

      Poista