maanantai 7. syyskuuta 2015

Viimeinen kesäpäivä ja uusi hoitolaukku (sis. ALEKOODIN)


Tuossa jokin aika sitten oli kesän viimeiset lämpimät päivät, ja hyödynnettiin eräs lauantai-iltapäivä Hailuodossa, joka on aivan ihana paikka ja sijaitsee melko lähellä Oulua. Hailuoto on Perämeren ainoa pysyvästi asutettu saari, jonne ei ole kiinteää tieyhteyttä. Se tuntuu niinkuin ulkomaille menisi, suosittelen käymään!



Reissulla testattiin ensimmäisiä kertoja uutta Skip Hop Duo Signature-hoitolaukkua joka saatiin Tikkunekku-verkkokaupasta. 


Meillä oli aiemmin käytössä se Emmaljungan hoitolaukku, mutta pistin sen kiertoon kun en niin paljon tykännyt siitä koska oli jotenkin liian massiivinen eikä istunut hyvin olalle. Halusin testata jotain uutta. Ensiksi ihastuin Skip Hopin laukun kuosiin, joka on tyylikäs ja sopii käytettäväksi esim. monenlaisten rattaiden kanssa. Kuosi on mielestäni myös ajaton, ja jos ei tykkää tuollaisesta harmaa-valkoisesta löytyy niitä myös eri väreillä ja kuoseilla. 


Hoitolaukusta löytyy 9 taskua, joka on ainakin meille tärkeä juttu kun mukana reissuilla kulkee niin soseet, vaipat kuin monenlainen pikku tilpehöörikin. Tykkään myös erityisesti siitä, että nuo etutaskut toimii magneettikiinnityksellä. On helppo ottaa puhelin tai avaimet taskusta samalla kun kantaa Helmiä ja jos toisessakin kädessä on tavaraa kuten yleensä shoppailureissun jälkeen. Tosin pari kertaa kirppiksellä ollessani olen miettinyt, hoksaako joku napata jotakin taskusta kun mennään siellä ahtaissa väleissä. Ei noista onneksi huomaa kovin helposti että ovat magneetilla kiinni joten jospa ei jouduttaisi taskuvarkaiden uhriksi :) onneksi koko laukun saa kiinni vetoketjulla, joten sinne voi laittaa ne henkilökohtaiset tavarat. Tämän saa hyvin olalle eikä hihna hierrä kaulaa pehmusteen ansiosta. On myös sopivan tilava, muttei kuitenkaan liian iso.

Tikkunekku on vuonna 2008 perustettu perheyritys. He ovat tunnettuja nopeasta toimituksesta sekä joustavasta asiakaspalvelusta. Tuotemerkkejä Skip Hopin lisäksi on mm. JNY DesignMaxomorraMinymo sekä Starchild

Lukijani saavat koodilla Tikkunekku20 20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Hyvä ale esim. niille, joilta puuttuu vielä sisätossut vaikkapa päiväkotiin :)





8 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja ajattoman näköinen kuosi tuossa laukussa. Oikein hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
  2. Mun piti jo aiemmin kysyä, mutta unohdin. Mistä on tuo ihana hevosnaulakko ostettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen ostin eräältä Kuusamolaiselta kirpputorilta ihan muistaakseni euron, parin hintaan :)

      Poista
  3. Kivan näköinen blogi sulla! Jatka samaan malliin :)

    www.maijjuanniina.blogspot.com

    VastaaPoista