tiistai 16. kesäkuuta 2015

Synttäreiden juhlintaa



Viikonloppuna vietettiin Helmin 1-vee pirskeitä, ja vielä eilenkin kävi vieraita. Kakkua nimittäin riitti (ja on vieläkin jäljellä), meillä oli aiiivan ihana kaksikerroksinen pöllökakku, kaveri teki. Itse leipoin gluteenittomia mariannemuffinseja ja jauheliha-fetapiirakkaa. Muita tarjoiltavia oli mm. cocktailpiirakat, munavoi, lohileivät, kuivakakku, keksit ja sipsit sun muut. Riitti kyllä syömistä.


'















Vieraita kävi mukavasti, ja jaoteltiinkin kahdelle päivälle vieraiden käynti niin ei ihan ahtaaksi käy tilat. Pikkuvieraitakin oli, ja ihanasti touhusivat keskenään :) missä minun vauva on, nyt on jo kovasti touhuileva taapero! 

Sää oli vähän vaihteleva, välillä satoi ja sitten taas paistoi. Virittelin makkariin mun vanhan pinkin pleikkari 2:n jolla Helmin isommat serkkupojat ahkerasti pelasi Crash Bandicoottia.

Lahjaksi Helmi sai mm. duploja, duploja ja duploja :D nyt niitä on mistä rakennella, kovasti ollaan jo torneja tehty sekä hajotettu. Muita ihania lahjoja oli mm. mummin tekemät kaulakoru ja rannekoru (hopeaa ja makeanveden helmiä), kummien lähettämä koru, Fisher Pricen Little people-maatila, Mega bloks-rakennuspalikoita, mekkoja, Fisher Pricen vedettävä puhelin, kellopeli, Muumiperheen lauluretki-kirja & cd, rahaa ja meiltä Brio koottavan pandan... Tovi menee pienellä lahjojen ihmettelyssä. Olen jo piilottanut kaappeihin vanhoja leluja ettei ihan kaikki ole tuossa tyrkyllä. 

Lämmin synttäritunnelma vallitsi koko viikonlopun, tuntuu niin ihmeelliseltä miten nopeasti tämä aika on mennytkään.

ps. Sain viimein päivitettyä vauvakirjat :)






13 kommenttia:

  1. Upea kakku ja ihania lahjoja helmi sai =)

    VastaaPoista
  2. Ihana prinsessan-päivä <3 Hienoja kuvia ja mahtis kakku! <3

    VastaaPoista
  3. Teillä on ollut kyllä ihanat juhlat, herkulliset tarjoilut, hieno kakku, ihania lahjoja ja kaunis syntymäpäiväsankaritar. <3

    ps.Mukavan isoja kuivakakkuviipaleita sulla. Harvoin näkee noin reiluja siivuja. ;) Maistuis varmaan mullekki.

    VastaaPoista
  4. Onpa suloinen synttärisankari ja ihana kakku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakkua oli vielä eilenkin jäljellä, hyvää oli kyllä mutta niin iso että siitä riitti pitkäksi aikaa.

      Poista
  5. Jopas siellä on ollut suloinen synttärityttö! Kakku näyttää tosi herkulliselta ja kauniilta, nam :)

    VastaaPoista