tiistai 7. lokakuuta 2014

Nyt me ollaan Kaksplussalaisia!Ilokseni ilmoitan, että Arjen miljonääri saa kunnian olla yksi Kaksplussan uudesta yhdestätoista blogista! Kaksplussan sivuilla on jo aiemmin ollut monta kivaa perheblogia, ja nyt mukaan pääsi 11 uutta blogia. Olen todella innoissani tästä uudesta kuviosta. Ulkoasussa tämä ei aiheuta suurempia muutoksia. Sivupalkissa näkyy kaksplusblogien karuselli jossa näkyy muiden bloggaajien uudet postaukset. Blogiini pääsee edelleen samalla vanhalla osoitteella, mutta se löytyy myös osoitteella http://blogit.kaksplus.fi/blogi/arjenmiljonaari ja täältä löytyy muut blogit, käyhän tutustumassa niihin :)

Vaikka olen melko tuore bloggaaja (blogini perustin alkuvuonna 2014) on hienoa, että näinkin "pieni" ja uusi blogi pääsee kaksplus-yhteisöön. Koko ajan haluan kuitenkin kehittyä ja tulevaisuudessa myös panostaa blogin ulkoasuun, pienin askelin mennään. Tai no tämähän oli todella suuri askel, mutta siis pienin askelin itse panostan blogiini ja toivon että viihdytte. Vaikka haluankin pitää blogin omannäköisenä, otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia teiltä lukijoilta. Arvontoja haluan pitää teille edelleenkin säännöllisesti, oli kyse sitten blogiyhteistyö tai omakustanteinen arvonta. Ilahdun myös kommenteistanne :)


Lämpimästi tervetuloa uudet lukijat, ja vanhoille lukijoille: Kiitos kun olette olleet mukana, toivottavasti saan pitää teidät myös jatkossa täällä :)

toivottelee

Helmi ja JohaNna

10 kommenttia:

 1. Hei, pyydätkö minua (Demi Aulos) Fb-kaveriksi niin voin lisätä sut meidän kaksplussalaisten ryhmään? :)

  VastaaPoista
 2. Terkkuja Englannista! Otin aamukahvin ja lähdin tutustumaan Kaksplus blogeihin. Ihana tuo sinun vauva! Viimeisessä postauksessa oli niin sydäntä lämmittävä kuvasarja. Vauvakuume! Oih ja voih! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa blogiini! :) joo vauvakuume on tarttuva tauti, itselläni ei (ehkä) vielä sitä ole uudestaan mutta ehkä joskus ;)

   Poista