sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kotiäidin pään päivitys

Uusi tukka, upee fiilis! Kyllä se vaan piristää kun saa ulkonäköään päivitettyä, varsinkin kun enimmäkseen on kotosalla harakanpelättimen näköisenä eikä jaksa oikein panostaa.

Olen jossakin vanhemmassa postauksessani kirjoitellutkin hiushistoriastani. Kaikenlaista tyyliä on tullut kokeiltua, mutta nykyisin pysyn melko neutraalissa mallissa. Joskus olisi kiva oikein repäistä, mutta ehkä sen aika tulee myöhemmin.

Pääsin käymään vuonna 2003 perustetussa parturi-kampaamo FIXissä, joka sijaitsee täällä Oulussa Isokadulla.  


Viihtyisä paikka

Uudet hiukset minulle loihti Kirsi. Meillä kyllä synkkasi hyvin, ei paljon hiljaisia hetkiä ollut kun juttua riitti :D jotkut tykkää istua hiljaa kampaamon tuolissa lehteen syventyen, mutta itse tykkään porista niitä näitä, varsinkin kun on paljon yhteistä niin tarinaa tulee. 

Ensiksi hieman kartoitettiin hiusten kuntoa ja pohdittiin mitä tehdään. Tyvikasvu minulla oli kasvanut useita senttejä, edellisestä värjäyksestä kun oli aikaa puolisen vuotta. 

Lähtötilanne


Tyvi siis sai uutta väriä ja kuivat latvat saksittiin pois. Otatukkakin sai uuden muodon. Myös sävyte tuli päähän, joka toi kuontaloon kirkkautta. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen!


Lopuksi vielä rennot kiharat. Voii kun olisikin ollut johonkin "hienompaan" tilaisuuteen meno, itse kun en usein jaksa näperrellä hiusten kanssa mutta ehkä nyt kunnostaudun siinäkin.Suosittelen lämpimästi FIXiä muillekin, ja itsekin aion vielä palata sinne!
2 kommenttia:

  1. Ihanat hiukset sait! Itsekin kaipaisin pään päivitystä, mutten haluaisi lyhentää...Jälleen kerran kasvattelen ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkäilen näistä kyllä paljon! :) minäkään en ikinä haluaisi lyhentää, vain välttämättömimmät kuivat latvat pois.

      Poista